Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Ste same face!Ni čudno da so otroci taki dobrovoljčki!Do kdaj pa naj bi se otrok začel plaziti?Aja pa še to!Kdaj imate naslednji pregled pri zdravniku?Me ga imava šele aprila!

,grem
...super...se je pa zjutraj ob 7 tko nasračkal, da je cel stanovenje zasmradil...
, sicer mal, ampak je pa...pol pa razmišljaj o
...
?? Nekaj časa nazaj smo kr dost pisale na to temo, zdaj pa že nekaj časa ne...razen Baja - pri vas se maste radi...
...upam, da bo kmal bolš. Aja, pa včer me je ful prizadel z eno izjavo...pa mu je blo tko hudo cel popoldan...men pa tud...
. Ne vem pa kaj bi rekel on, če bi ga vprašala. Se mal pritožuje da sem tečna. Se mi zdi da upravičeno. Sicer pa same presodite ali ima prav. Vstaja ob štirih zjutraj in gre na šiht, domov pride pa zvečer okol šeste, sedme. Kakor imam srečo. Pa sobote so ble navadno tudi delovne. Pomoči pa pri tamali nobene. Sej ga razumem no, ampak jaz sem tudi tukaj in otrok. V vseh šestih mesecih sva enkrat šla ˝"skupaj" smučat za par uric. In to je blo to. Me mal jezi ker se moram jaz vsemu odpovedat, on pa ničemur.
laseki joj že tak rastejo da ni več tak plešasta