LuNa73
|
Halo čvekulje... mam natanko 10 minut časa... pol pa inštrukcije šibam . Špelka, jst zokne obujem... Torej: Si grem obut zokne... no sej...pa nataknem si jih tud Erin za zlato knjigo Zdej pa ima, da te pika - bulica uboga, ker drgač bo mela z nami opravka... ji kr lepo povej, da so hude tete, ki zelo zelo grdo gledajo rekle, da ima da je na svojem mestu do konca ! da ni heca z nami, kr se teh stvari tiče! Se* pa jst te pa že tu ne pustim same.... a si ti, kdaj podvomla v mene in v to, da bi jt tebe pustila samo samcato... Jah ne, kira bo pač zadna s tisto bom... pol vam pa jst pomaham in se odkonektam s tega RR vse so takrat, dokler ne bomo načrtovali... Kot kaže z letošnjo pomladjo ne bo nič... itak pa cajt teče, tak da bo oktober mim grede tu.... takrat mine eno leto in do takrat sem si dala maksimum.... Kar se rafaelotov tiče...ja no, pa nja ti bo... ti dovolim, da mi jih pošlješ, kljub temu da jih nekej manjka... in upam, da jih je v škrniclu še vedn zadost, oz. tolk, da mi bo poravnal cuker... Ajsi ti tak dobre oz. lepe kavice kuhašššššššššššššššš..... Veš kaj, če boš hodla v MB na kontrole pa se bova lohk kej vidle, a ne???? Da te še jst peljem na kaki dober kofe in na tortico.... Pikapoka dej se nehej ti tok mal javlat...nam narediš lušte...pol pa sklizneš pa ko nas šlivi... pa si naj ob abstinenci pomagamo same ... Itak bi najboljš blo da prlimam smajleka, ki grd gleda, ampak pol boš mislna, da te spet kregam... no, sej mal pa te.... Pa dej noooooooo, pa pogrešamo teeeeeee.... smajlekki skačeodipike. Lupitka, sej ti pa nis nič boljša od pikapoke, da ne boš slučajn mislna...
|