lex
|
Ojla! Moja malčica spi, kosilo se kuha, jaz sem pa prišla čekirat kaj ste pokljukale danes zjutraj. Jaz sem sicer že ob 6.30 vsak dan pokonci, da Aleksa spravim v vrtec (oblečem, pelje ga ati) sam mam ziher pol kaj za pospravit pa učit se morem za strokovnega . Flower pol je pa res , če maš za določen čas. A kot si sama rekla otrok je prvi in predvsem tvoje zdravje. Pri bolečih noga pomaga, da se uležeš na kavč in daš noge zelo visoko nad glavo - jaz sem jih ponavadi kar na steno naslonla. Pa je ful pomagalo. Rupurut menda je dovoljen ni pa zaželjeno, da ga veliko poješ. Ampak takrat ko kislina udarja rastejo laski dojenčkom , tako da boste mele kar fajn čupaste bebije Zimska kletko naj raje čisti kdo drug. Počohaš ga pa že lahko hruška ti se samo naspi, ker si bož čez par mesecev mislila - o koaj bi dala da bi 6 ur skupaj spala. Tisto je meni največja muka, ko se vmes zbudiš in greš al flašo delat al pa dojit, čeprav sem jaz Aleksa pol kar leže v postelji dojila, ko me je pa v zizo zazeblo sem se pa pokrila in veselo spala naprej , jaz sem v stanju še poleg Aleinine flaše zaspat , si jo v posteljo fliknem pa ji flašo držim, me naenkrat kar zmanjka , če je prehitro se itak začne bunit, če ne pa spima obe dalje. Zato pa z mojim tud ne več. Zvčer posteljo okupira Aleks, ponoči pa kar oba