Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

celo popoldne........Predene sem odšla sem jo lepo podojila in naročila mojemu da jo da čez ene 15minut spat ( Klara je še vedno v ritmu na vsako uro in pol ena kitica spanja)....ko sem se ravno vračala iz nakupov ( itak sem imela bad filing) zvoni telefon in ko se javim , takoj čujem v ozadju neutolažljiv jok.......Ni nič spala od kar sem šla in od joka bila čisto vijola....potolažla jo je moja joška in potme mi je na prsih zaspala...vendar ko sem jo odložila je zaradi hlipanja se takoj predramla in opet joška da nazaj zaspi.....tako sem jo v naročju, z bradavico na njenem ličku sedela eno uro, da je najprej prišla malo k sebi
. Ampak njen ritem je bil porušen in tako je bil cel dan kažin, taka tečka, zaradi dogodka zjutraj, zaradi vremena...vse skupi.....
)
za Patrika
Imajo jih pa v Kopritarni, sicer zelo malo, ampak...
. Je imela 18 pri 6ih mescih.
Sej pridno čakam v avtu če je treba, ne?
skur....ker sem mu skrila položnico
...hitro,dokler se