Katy13
|
Dobro jutro vsem ! Jagoga - moje iskreno sožalje. Verjetno je sedaj vsaka beseda odveč, vendar boš videla, da čas zaceli rane. Verjamem pa, da ljudje potrebujemo kar nekaj časa, da prebolimo smrt najbližjih. Prav pa je, da si to delila z nami in vedi, da ti stojimo ob strani. Gaja24 in katj - dobrodošli med nami, četudi sta se oglasili bolj pozno. Bosta pa sedaj vse nadoknadili. Verjetno se sprašujete kaj strašim tako zgodaj na netu, ker se ponavadi oglašam bolj pozno. No, danes sem imela jaz bolj svetlo noč, in sicer sem pokonci že od 2.00. Trudila sem se, da bi zaspala nazaj, pa ni šlo. MIdva bova imela posteljico v najini sobi, previjalno pa v sosednji sobi, vendar sta ti dve sobi povezani tako, da ne bom imela daleč do previjalne. Sem pa kupila lučko z v vtičnico in jo bom uporabljala ponoči, da ne bo preveč svetlo. Me pa nekaj zanima, zakaj se pri dojenčkih uporabljata mandljevo in olivno olje? Sem zasledila na nekateriih seznamih.