Katy13
|
Evo mene iz pregleda. Z našim je vse O.K. Naslednji pregled imam 4.2., dobila sem tudi inekcijo in ni nič bolelo. Potem pa sem šla še v laboratorij in mi je sestra tako grdo vzela kri, da ne moreš verjeti. Ko sem jo zraven gledala, o se je pripravljala, sem vedela, da s tem ne bo nič. Delala je kot da bi pikado metala in seveda falila žilo. Potem me je pa še enkrat in takrat ji je uspelo. Drugače sem pa 45 minutah dala skoz pregled, inekcijo ter laboratorij (kri+urin). Mislim, da sem bila kar uspešna glede časa. Ursi84 - novi podatki za seznam. OT 101 cm in +8 kg. Potem pa sem šla še na CSD in izpolnila papirje za da paket oz. denar. Izpolnila sem tudi za papirje za porodniško. Vendar mi ni bilo kaj veliko treba izplonit (samo ime, priimek, MŠ, DŠ in naslov ter kateri paket). to pa je bilo tudi vse. Ne vem ali pri meni ni toliko zakomplicirano, ker trenutno nisem zaposlena. Dobila pa sem tudi en papir, ki ga moram dati mojemu "novemu" delodajalcu, da mi ga izpolne. Dinki - čestitke za nizek cukr. Napisala si, da si kupila Newborn pampers plenice, predvidevam da v DM-u na tiste bone. Veš kaj me zanima, če že imaš ta drfugo knjižico z boni in kaj vse je v tisti knjižici. San - hvala za odgovor glede olja. A potem je vseeno katero se uporablja za to? Ali je katero bolj priporočljivo? Joj, kaj vse se moraš še naučiti o negi dojenčkov. Upam, da bomo kaj izvedeli v MŠ, ko bomo do tega prišli.