Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
to slabo počutje in prehladi so res grozni, upam da te ne doleti več.

, Alina pa dobi spodnjo posteljo, dojenček pa kinderpet. Samo da jaz mam 120x60, ker sva takrat rekla, da bova imela otroke bolj na kupu in da bodo ta veliki dobili nove postelje. Najbolj sva imela v načrtu 2 otroka, in ker bova gradila sva rekla, nič pograd kupima, preden se selimo v bajto ga bo itak Alina rabla tud, no in še sreča, drugač bi spet to reševali. če pa ne bo šlo bo pa prenosna posteljica mogla prevzeti kako funkcijo
) ga bom mela še naprej, drugač mi ga pe ena kolegica posodi, jaz ne bom kupovala čisto nič, no mogoče kaj s kratkimi rokavi, če bo fantek in tiste os. stvari (dude, flaše, ....)
, ati si je pa par minut na WC izboril
a malecka ti pa kašlja, boga punčka, menda ni zbolela.
. Uživajte
. v mojem trebuscku raste precudovit dojencek in je popolnoma zdrav vrednosti so vse normalne je rekla G,lezal je tako lepo da smo use vidl in je bil tako priden,se pomahal nama je,moj
je tako poosno gledal,joj sploh ne vem kaj nej se napisem res sem cist presrecna,
, nisem je spraševala kako in kaj. kolikor mi je sama povedala so ji dali tkivo potem na neke preiskave, da vidijo če je bilo s plodom kaj narobe ali z pa da ona ni mogla donosit. ima sicer že punčko staro 1,5 leta tako da naša malika dobi vse cunjice za njo
je 84, pričakujemo 88
) PDP 2.7.08 (1
) pregled 1.2.08
in častim še eno kavico zraven