Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mah sploh nisem nikdar razmišljala, kako bo ko starih staršev ne bo več. Sploh nisem pripravljena na najhujše. Upam, da vsaj še malo zdrži, da bo svojega pravnučka videl
Midva imava še zmeraj sistem 50:50 za tekoče mesečne stroške (položnice). Čeprav z mojo porodniško to ne bo šlo več

!
pridno premika, tko da po moje da za rodit še ne bom. Sem pa tud že magnezij pila, pa se mi zdi da ni neki ful pomagal. Kaj vi mislte? A je to normalno?
.
. Pa na CTG so jo priklopli, tudi nič posebnega, edino 2 "ščipavčka" sta se videla, kot jih je poimenovala ginekologinja. Za otekanje je rekla, da je normalno, pa bolečine v prstih zjutraj tudi (
skoraj ne more stisniti dlani, tako jo boli, ko se zbudi). Pa dala je še napotnice in napotke kako postopati, če bodo do naslednjega pregleda kaki nepredvideni dogodki. Sicer je pa torba pripravljena, tank je poln, tako da nas nič ne more presenetiti
.Zdej pa še ne miga nič
za dete in da se kmalu zbudi.
, kar ne morm verjet. Pa bi še, samo sem raje vstala, da se malo prišparam za današnjo noč spet. Tako da sem še bolj
.