Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 8:41:12
|
|
|
|
nky 23
|
obvezno!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 8:41:40
|
|
|
|
Padme
|
Sem prebrala, da eni vaši malčki prav lepo papcajo. No naš je pa takole: - med 6 in 7 zjutraj 210ml mleka (zadnje čase mu ostaja cca. 40ml še flaški) - med 10 in 11 sadje (jabolka, banane, hruške), skuto s sadjem, jogurt s sadjem, ....poje od 100 do 120 - ob 14 kosilo zelenjava s krompirje, rižem, mesom ali polenta in jo poje 100 + 100 ml mleka po flaški - ob 17 malica kakšen gres (uglavnem kašice, ki se mešajo z vodo ali mlekom) zmaže za šalo 160 ali še več - med 20 in 20.30 sledi še 250ml mleka v flaški z riževimi kosmiči Čez dan popije okrog 150ml do 200ml kompota....
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 8:42:43
|
|
|
|
Padme
|
IZVIRNO SPOROČILO: KT nky - Padme se mudi, bova pa mi2 dvojno dozo, ane! Za je vedno čas, da se jo v miru popije...
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 8:58:44
|
|
|
|
N _ B
|
Jaz bi tud . Jutro.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 8:59:28
|
|
|
|
*ANA*
|
Jaz tudi jaz tudi bi . Svit je trenutno v varstvu pri moji mami- jaz pa pospravljam
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 9:02:34
|
|
|
|
KT
|
Čakte, čakte, bom še eno pristavla, da je ja ne bo zmanjkalo!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 9:02:49
|
|
|
|
Kati81
|
Dobro jutro, Kaja se igra jaz pa zajtrkujem! Bi pa eno kavico, bi prav pasala, ker sva z očijem šla bol pozno spat!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 9:03:30
|
|
|
|
*ANA*
|
N&B eno vprašnje imam zate Kdaj Si ti Jaka kopala z milom?Ko so kraste odpadle al ko so ble suhe? Nam je P rekla naj ga kopamo samo v vodi, zdaj pa ne vem, rada bi ga malo z milom umila, pa ne vem če lahko ?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 9:06:55
|
|
|
|
KT
|
A ste mogoče pogledale skozi okno - me pa zanima a se lahko kje pritožiš zarad vremena, me tko v sklepih trga (pa ne zdaj rečt, da je to emšo, ker to že vem), da tud pikice ne morem normalno dvignit.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 9:09:39
|
|
|
|
KT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Dobro jutro, Kaja se igra jaz pa zajtrkujem! Bi pa eno kavico, bi prav pasala, ker sva z očijem šla bol pozno spat! Kaj sta pa delala? Verjetno sta se pogovarjala o negotovi prihodnosti deževnega gozda!
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 9:14:22
|
|
|
|
nky 23
|
Kevin je zaspal jaz pa sem še za eno kavico.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 9:18:51
|
|
|
|
N _ B
|
Jaka pa ravnokar zbudil. Sem si želela, da bi dlje spal. Ne vem, kaj mu je. Ob 11-ih bo pa koma. ANA: z milom sem potem, ko so odpadle. KT: tole vreme je . Pa so rekli, da danes ne bo več padalo in da se bo zjasnilo. A Alina še dremucka?
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 10:13:04
|
|
|
|
n€na
|
jutro, tudi mi smo imeli grozno noč in res ne vem več kaj jo matra. Ponoči se je Zala zbujala na vsake dve uri, ob 4-ih pa se je zbudila in bila budna do 6:30 takrat pa je zaspala in je spala do 9:30. sedaj se pa igra v stajici in si poje. js šibam zdej pakirat, ker gremo na smučanje in vas bova za neki časa zapustili. Upam da bo na smučanju vse vredu in da zala ne bo zbolela, da bom lahko js mal smučala sm si kr varuško sabo vzela (mami seveda), upam da bo zala pridna ker svojo babi vidi glih 1x na mesec. imejte se lepo in se tipkamo čez en teden, ko pridemo nazaj
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 11:09:39
|
|
|
|
sustarma
|
pozdravljene punce! Joj, koliko smo bili zaposleni, da se sploh nisem uspela nič javiti. Jaz se matram še z diplomo. Sedaj Andrej spi, pa tudi celo noč je spal-napredujemo. spat smo gadali ob 21. (včeraj) pa do danes do 7:30. vse me je že bolelo, ker ni nič jedel pri meni ponoči. Za zajtrk pa je imel preveč z ibeh strani, zato sem morala na plano potegnit črpalko. ha, pa sem jo komaj znala spet sestavit (kot v starih časih ). Kaj boste pa kaj kuhale (za malčke seveda)? jaz bom nekaj z bučkami, verjetno s krompirčkom. Čeprav se bolj upira zelenjavi (kot ati). nena26 uživaj na snegu! Upam, da boš imela lepo vereme.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 12:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Nogica meni Zavarovanje polačuje CSD in nisem nikoli dobila nobenega obvestila da bi si moral sama, kot se mi zdi, ti glede na to da si na porodniški morajo to plačevati oni, saj ti to tudi pripada. Mal se pozanimaj, ampak meni ni potreba plačevat! Kati samo ti si najbrž zaposlena. Se bom pozanimala za vse, mogoče so pa zdej kaj spremenili. Junija sem letala povsod pa ni šlo drugače kot da si sama plačujem. Joj kaj se je meni zgodilo zjutraj. Zjutraj ko se Tara zbudi jo dam ponavadi malo k meni, da se crkljava. Danes je bilo zopet tako. Ona mene potem vleče za lase, praska po nosu.. in se prav nagajivo smeji. jaz vmes še malo zadremam, saj do sedaj še nikoli ni odrinila kovtra, da bi bila nevarnost da pade dol. Danes pa kar naenkrat bum in jok . Sem vstala v momentu in jo zagledam na tleh . jaz sem mislila da me bo kap. No ko sem jo pobrala je planila v smeh in najbrž je prav "lepo"padla dol, ker drugače bi blo.... . Se je najbrž zrinla nazaj pod kovtrom pa očijevo pižamo je rinla dol in nato je najbrž najprej padla na pižamo in potem udarila z glavo še ob parket. Mislim, da se mi to še kdaj ne zgodi. Evo zdaj je na opoldanskem spancu. Upam, da bo vsaj urco in pol. Grem kaj naredit. nena kok je fletna tvoja Zala KT teb se pa že zjutraj nasmejem . Kok fajn. Ja vreme je pa itak . Včeraj sva se midve kar po dežju (rosenju) sprehajale pa je blo prav fajn. Samo domov naju je moral pa od kolegice mož pripeljat, ker je začelo ful dežvat. Zdaj se nekaj jasni tle pri nas, upam, da bo popoldne bolje. Danes je pa Tara spala od 21:30- 5:30 . Ko bi se to še kdaj ponovilo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 12:06:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj boste pa kaj kuhale (za malčke seveda)? Sustarma pri nas bo blitva s kislo smetano in zraven krompir.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 12:23:05
|
|
|
|
mentos
|
DAN ja, pri nas bo pa zelenjavna juhica, krompirček, korenček, kolerabica in brokoli. Mami vse to zmiksa in nato bo kot vedno ali pač ne, pristalo v lijaku. Upajmo da pristane v Haninem želodčku. Sem bila pa ful pridna, imam že vse pospravljeno, samo še smreko poderem in sem konec. Hana še vedno smrka, ampak upamo da bo kmalu minilo. Sem se pa danes spet sekirala, ker sem vas brala, koliko vaši sončki pojejo. Ja, mi bomo pa tud toliko popapcali, ko bomo malo starejši, saj upamo. lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 12:28:58
|
|
|
|
mentos
|
IZVIRNO SPOROČILO: nogica Ona mene potem vleče za lase, praska po nosu.. in se prav nagajivo smeji. jaz vmes še malo zadremam, saj do sedaj še nikoli ni odrinila kovtra, da bi bila nevarnost da pade dol. Danes pa kar naenkrat bum in jok . Sem vstala v momentu in jo zagledam na tleh . jaz sem mislila da me bo kap. No ko sem jo pobrala je planila v smeh in najbrž je prav "lepo"padla dol, ker drugače bi blo.... . Se je najbrž zrinla nazaj pod kovtrom pa očijevo pižamo je rinla dol in nato je najbrž najprej padla na pižamo in potem udarila z glavo še ob parket. Mislim, da se mi to še kdaj ne zgodi. tudi jaz se tega bojim, pri nas smo jo tudi že dobili na robu pojstelje, zdej pa dajem kar okoli nje najine kovtre, upam da ne bomo tudi mi kaj takega doživeli. Za vašo pikico pa da se bosta še naprej tako lepo crkljali.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 13:53:38
|
|
|
|
*ANA*
|
Mi smo se pa ravnokar najedli- je pojedel 220 ml goveje juhice z greskom in on bi kar še anpak mu nisem več dala, saj predvidevam da ima dovolj . Zdaj se pa veselo v stolčku igra . N&B hvala za odgovor- se pravi da bomo mogli še čakat, nekaj krastic je odpadlo ampak jih je še full . Mentos upam da bo Hana pojedla ,pa eno da ji bo pomagala
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 14:18:46
|
|
|
|
nky 23
|
Kevin je pa jedel zelenjavno juhico (korenček, cvetača, brokoli), z adap.mlekcem in je pojedel tudi kar veliko, kljub temu da sem bila sigurna da je ne bo jedel, po kosilu sva šla na sončeka, ki je končno posijal, zdaj pa spančka pridno
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 14:20:01
|
|
|
|
nky 23
|
ANA tudi Kevin obužuje govejo in kurjo juhico z gresom ali čimerkol, jo poje res ogromno.
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 14:33:44
|
|
|
|
*ANA*
|
NKY ma meni se zdi da Svit nima meje do kje bi jedel- pomoje če bi mu kar dajala bi je del do bruhanja
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 14:34:59
|
|
|
|
*ANA*
|
A pri vas sonček sije???? Pri nas je pa megla in prav za .
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 14:39:21
|
|
|
|
nky 23
|
ja po dolgem času je res lepo vreme, samo malo piha
|
|
|
|
RE: Junijke 2007 (2.del) 18.1.2008 14:40:11
|
|
|
|
nky 23
|
ko si vzunaj že vse na pomlad spominja januarja
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiVIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?