|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
19.1.2008 8:21:22   
nky 23
no fajn saj nisem za nikamor, res je potrebnih kar nekaj kavic da bom podobna človeku

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
19.1.2008 8:22:41   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: nky 23

Dobro jutro!

jaz pijem kavico, Kevin se igra, moj pa spi.

Noč je bila porazna, skoz jokanje in pa zbujanje, pa ko sem ga v roke prijela je bil cel trd, z nogami se naredi čisto trdega pol pa še s celim telesomuser posted image  le kaj je to? Me kar malo skrbi... Ali pa zato ker ga res tako zobki matrajo pa ne ve več kako bi si pomagal, uf bi blo fajn ko bi lahko vsaj en dan vidla kaj ga matra in kaj on misli...

Ja, bogi Kevin user posted image user posted image user posted image . Če se ti zdi, da so res zobki mu pomagaj s Calpolom, če pa misliš, da je kaj drugega pa P pokliči in povprašaj kaj bi to lahko bilo.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
19.1.2008 8:24:13   
nky 23
jaz sem pa začela vsak večer delat trebušnjake od 100-150 na dan in resnično upam da bo rezultat viden do prvomajskih. Pa malo morem še v solarij pokukat...

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
19.1.2008 8:25:57   
nky 23
ja bom v ponedeljek poklicala P če ne bo bolje, saj sem mu včeraj dala malo žličko calpola pa ni ne vem kaj pomagalo, samo kasneje se je vse skupaj začelo?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
19.1.2008 8:26:22   
*ANA*
Še meni malo user posted image .

ve pridno telovadite,jaz pa pridno jem user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
19.1.2008 8:30:54   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

Še meni malo user posted image . Seveda, za vse jo je dovolj user posted image

ve pridno telovadite,jaz pa pridno jem user posted image Pridna ANA user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
19.1.2008 8:35:55   
KT

ja bom v ponedeljek poklicala P če ne bo bolje, saj sem mu včeraj dala malo žličko calpola pa ni ne vem kaj pomagalo, samo kasneje se je vse skupaj začelo?

nky jest ne bom pametna, ker je Alina zaspala ob 20.00 is se zbudila ob 7.30, malo popila pri meni in spet spi. Mi je pa rekla P, da v obdobju od 7. - 9. meseca pride čas, ko naši user posted image  v vsakem trenutku dneva ali pa noči preverjajo kje smo in če nas ni takoj zraven, se znajo močno razburit - ali s krčevitim jokom ali s premetavanjem in podobno. Počasi ta strah pri njih izzveni.  

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
19.1.2008 8:37:47   
nky 23
ja je čisto mogoče, no saj bom videla kako bo

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
19.1.2008 9:23:59   
*ANA*
Pri nas pa je šel Svit prvo rundo spat, mami bo pa malo popucala user posted image - če bo zneslo user posted image .
To vreme je prav za user posted image , še ven ne mormo user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
19.1.2008 15:59:38   
Lusa
Ojla!
Se opravičujem ,ker sem tako pozna z novico ,da imamo Dašo.Verjetno ste pa tako ali tako že prebrale.Vsi smo presrečni ,da imamo končno po dveh angelčkih zaenkrat zdarvo punco!

In še ena slikca:user posted image

Lepo bodite!

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
19.1.2008 20:09:48   
*ANA*
Lusa še enkrat čestitke za Dašo user posted image user posted image user posted image .
Je že prava punca

No naši že spijo ,jaz pa malo tle čekiram ampak je kar zatišje, je videt da imate vse možeke doma user posted image .
No lep večer in mirno nočko vsem user posted image

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
19.1.2008 20:42:22   
mentos
pozdravljene

Lusa čestitke za tako fejst puncouser posted image

ja za vikend se vidi da je na RR zatišje. No, naša Hana je trenutno zaspala, mami pa čaka da ji bo v spanju dala še eno flaško. Ponavadi nam gre spat po 22 uri, danes je pa malo bolj zgodaj, ker jo nismo dali spat ob 19. Me prav zanima, kako bo ponoči, kajti jutri jo puščam pri moji mami, midva z našmu greva pa smučat. Jaz grem prvič, me je kar malo strah, saj sem že skoraj pozabila ker že toliko časa nisem, celo nosečnost in še teh 6 m.

lahko noč

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
19.1.2008 21:58:06   
FLASK_A
Lusa, sem ti že čestitala, pa vseeno še enkrat... user posted image user posted image user posted image  čestitke obema, mamici in Daši, pa veliiiko zdravja obemauser posted image user posted image user posted image

Jaka pa že sediiiiiiii! Danes je prvič sprobal in mu je zakonuser posted image user posted image  Smo že dali posteljico na najnižjo stopnjouser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
19.1.2008 22:38:27   
Drnula
Nogica - pri nas smo tudi že padli s postelje. Odložila sem jo v najino, na sredino, ko je trdno spala (vsaj tako sem mislila) in šla v kopalnico da si umijem zobe in tresk še preden sem prišla do kopalnice (torej dva koraka namesto tri). Ni bilo hudega, menda se je bolj ustrašila, je takoj nehala jokat ko sem jo pobrala. Sicer pa je pravi akrobat, pomoje bo supermen ko bo velika, kamor bi rada šla se kar vrže in imamo vsak dan ene sedem bližnjih srečanj glave s tlemi in seveda stoli (stoli so trenutno obsedenost), pa omarami ....
Zdaj se poskuša pomikat od predmeta do predmeta in ponavadi ko se steguje za drugim predmetom (ponavadi od stola do stola) po kratkem stokanju in napenjanju naredi pirueto user posted image

Padme - uživajte na smučanju

Kati - ti ne bodo podaljšali?

Lusa - čestitke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
20.1.2008 2:44:30   
FLASK_A
vidim, da sem čudn napisalauser posted image  sedi že dolg časa, se je pa sam usedeluser posted image user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
20.1.2008 7:35:43   
N _ B
Dobro jutro.

Danes jaz kuham user posted image , če se katera pridruži. Da se malo pohvalim: Jaka je spal od 21.00 (smo imeli obiske in je šel malo kasneje) pa vse do 5-ih. Potem je pojedel in spal do 7-ih. user posted image  Upam, da mu to pride v navado.

Pri nas se končno obrnemo s hrbta na trebuh, sicer je še malo težka rita (beri: lena), ampak uspe.

Lusa: sem že videla slikico vaše Daše. Prav cortkana je. Poljubček Daši in Lusi od Jaka.
FLASK_A: user posted image  Jaka.

Drnula, nogica: Jaka je naredil preval s sedežne na tla. Ko je bil še gospod Majavko pri sedenju, ga je zjutraj mož pustil samega. Sicer ga je malo založil, vendar je Jaka na vsak način hotel za igračo, ki jo je vrgel na tla. Tako je šel še sam. V bistvu se je bolj ustrašil, kot udaril.

Sem pogledala ven, pa nič ne vidim, ker je taka megla. Upam, da se razkadi, da bomo šli malo na sončka in sprobat nahrbtnik.

Grem pripravit zajtrk.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
20.1.2008 7:55:40   
nky 23
jutro

grem kavico skuhat, danes smo malo bolš spaliuser posted image , kljub temu pa še to ni to. saj bo

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
20.1.2008 7:58:40   
KT
Dobro jutro!

2/3 naše družine še spi, jaz moram pa malo za nazaj prebrat.

Jaka BRAVO user posted image user posted image user posted image

pa še en Jaka BRAVO user posted image user posted image user posted image

Kevin BRAVO še malo pa bo user posted image

Kava - a ima ktera že skuhano?

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
20.1.2008 8:04:02   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Jaz še ne. Imam pa telečja prsa že nafilana in pripravljena za v pečico. user posted image  Ko pridemo domov, samo dam pečt, mal krompirja zraven in bo kosilo.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
20.1.2008 8:11:20   
nky 23
ja kavica je kuhana pri nas, jo je več kot dovolj,
ja naš pa še ne oz. se še ne zna vsestuser posted image , no ja vse ob svojem času a ne?

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
20.1.2008 8:11:27   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Jaz še ne. Imam pa telečja prsa že nafilana in pripravljena za v pečico. user posted image  Ko pridemo domov, samo dam pečt, mal krompirja zraven in bo kosilo.

Uf, si pridna - mi se bomo pa kar k moji mami povabili user posted image  

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
20.1.2008 8:12:41   
KT

ja naš pa še ne oz. se še ne zna vsestuser posted image , no ja vse ob svojem času a ne?

nky - naša se tudi še ne vsede sama - dajmo času čas, pa bojo naši sončki še predno se bomo zavedle že salte delal user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
20.1.2008 8:13:07   
nky 23
pri nas se pa goveja juhica že kuha

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
20.1.2008 8:16:08   
N _ B

nky - naša se tudi še ne vsede sama - dajmo času čas, pa bojo naši sončki še predno se bomo zavedle že salte delal user posted image

pri nas še tudi ne. Že s hrbta na trebuh je pri nas uspeh.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
20.1.2008 8:26:19   
nky 23
saj bodo ja , še prehitro nam bodo pobegnaliuser posted image , moj temu vedno reče še dobr da je fant, bo vsaj pr bajti vstaluser posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?