mentos
|
ojla tudi naša je že v miže. Zdaj mi nekaj štrajka čez dan, noče skoraj nič spat. Seveda danes je spala le po kosilu za 30 min, nato pa v vozičku cca. 1 uro in to je tudi vse. Zdaj sva se kopali, popapcali skoraj že v spanju in spančka. Je pa prava navihanka, saj se mi ponoči zbudi tudi 3 do 4 krat. Oj, kje so tiste noči, ko smo prespali celo noč brez bujenja, jih prav pogrešam. Včasih že hodim ko zombi,ker me tale bujenje ubija, pa čeprav je le za hip. No moram pa povedat, da sva si včeraj z mojim vzela fre in šla na smučanje. Bilo je fenomenalno, sonček, toplo, le malo preveč gneče. Drugače pa sem ful Hano pogrešala, vsakič ko sem se peljala z žičnico sem mislila nanjo. Joj, joj, kaj še le bo ko bomo šle v službo. Pa tako hitro bo prišel tudi ta dan. Me je že kar malo strah. Drugače se pa naša Hana že ful obrača, iz hrbta na trebušček, obratno nam pa še ne gre. Je pa v teh 3 dneh začela že ful puzati, jo dobim že na koncu dnevne, in si me prav smešno zdi da puzajo nazaj in ne naprej. Na to me je že fizioterapevtka opozorila in kar nisem mogla verjet. Se pa že tudi postavlja na vse štiri, na kolenčka, joj res je faca. Da bi sama šla v sedeč položaj nam še ne rata, le če je posedemo pa cca 2 do 3 min sedi samostojno in se tudi kar fajn steguje za igračkami. Zalagam jo ne, ker so mi odsvetovali, prav tako ni dobro, da jo dajem v sedeč položaj, ampak vsi grešimo in tudi mi. Glede vozička marela, sem pa tudi jaz že gledala po trgovinah, a bomo še malo počakali. Čez ene 2 do 3 mesece bomo morali kupiti stolček za v avto, nato pa šele marelo. Mi je pa všeč od Qvinija, vendar ga ne bom, ker ne gre v ležeč položaj. Mogoče bo prišel le v poštev od Jane. No, zdej grem pa še jaz v miže, ker bo še prehitro treba vstat. Upam, da čim mankrat. lahko noč
|