Anonimen
|
Da se še jaz malo javim. Pri nas je vse v znamenju bolezni. Tara je v nedeljo dobila visoko vročino, včeraj sva šle k zdravniku in ima močno vneto grlo. Posledično mi noče jesti in piti. Danes morava spet nazaj, če se je slučajno še kaj drugega pokazalo. Je ful sitna. Že dva dni ne spimo nič, ampak res nič. Zbudi se mi vsakih 15 minut, skoz je v akciji. Tako da danes sem že čist brez energije in bom šla tudi jaz spat potem popoldne ko prideva od P. Zdaj je zaspala, ampak imam kup dela, tako da ne bo nič s počitkom. Neca ja bravo za take podvige Luna ja poleg vsega najbrž še luna nagaja. Uf uf. Ima Tara ponoči kadar je luna vedno žurke po par ur, danes je bila kriva bolezen pa še to po vrhu, tako da sva jo od pol treh do pol petih nosila, potem je omagala in zaspala za kake pol ure, nato spet akcija, prej pa itak po parkrat na uro jok. Ma saj bo bolše se tolažim. Vidim, da so tudi vaši malčki izkusili razne padce, tako da tisti čof iz postelje zadnjič ni bil ne vem kaj. Ma saj vem, da bo itak še vsa potolčen pa vseeno se kar ustrašiš. Plezanje, kobacanje, obračanje to je pri nas zadnje čase tudi v modi. Takoj po novem letu je začela z obračanjem in zdaj mi je kar malo žal, ko sem se skoz spraševala kako in kdaj se bo moja obračala tako kot nekateri vaši malčki (celo na postelji sva se učile obračat ). Zdaj se vrti kot vrtavka, da jo komaj preoblečem. lenkav jaz jo poskušam zamotit z igračkami, ampak ne uspe vedno, se prehitro naveliča tako kot Vid. Najhuje pa je ko ima polno plenico Kobaca se najraje čez moj obroč za dojenje. Plezanje pa je bilo najprej nazaj, zdaj pa gre že naprej in tudi po vseh štirih, se dvigne na kolena in potisne naprej. Zdaj jo je po celi sobi polno. Se ji kar kovter in deko pogrnila na tla, da je malo bolj toplo, kot tepih. Pa puzzle ima, ampak gre takoj dol. Marela o tem bom razmišlala proti poletju za na morje. Zdaj si bom pa vaše predloge ogledovala. Kaj vse ste vaše malčke že naučile oziroma so pobrali sami ? Npr. mahanje, velik velik, pozdrav.... Tara zna pozdravit živjo, samo rečeš živjo že je roka gor. Potem jo vprašam kako je velika, pa dvigne obe roki. Pa z rokami pokaže k komu bi rada (na to itak vsak). Pa če rečeš kje je ata se takoj k vrati obrne, pa čaka kdaj se bo pokazal. Mora pa bit pri volji za to. Za vse ostalo je ne zanima. Počas se midve učiva. Če ji hočem z njeno rokico karkoli pokazat jo tako izmakne. Punce jaz sem se pa tako naveličala bit doma. Pa ne s Taro, ampak naveličala sem se enih in istih ljudi, samega doma. Saj greva s Taro okrog, ampak večino časa pa sva doma (eni in isti opravki) in po eni strani prav komaj čakam, da grem v službo (če jo sploh dobim letos). A sem zoprna a ne? Ne me kregat, saj vem, da nimam prav, ampak jaz sem bila vedno rada v družbi, tukaj doma pa se mi zdi, da sem se čist odklopila od vsega. Kolegice nikoli nimajo časa, zdi se mi kot da me zdaj ko imam Taro nočejo poklicat ker me kao motijo, pa jim ne morem dopovedat, da sva midve ful mobilene. Še dobro da je RR, da se tu gor malo skašljam in potihem čvekam . Edino kar me skrbi je to kako bo Tara ko bom v službi, kdo jo bo šel iskat v vrtec, ali bo preoblečena, na varnem, sita... Bi imela tako službo, da bi bila skoz pri meni . Ma filozofiram. Grem hito kaj naredit. Nimam pojma kako bom jaz to diplomo spacala skupaj. Jutri bi se morala z mentorjem dobit, pa ne bo nič, ker je Tara bolna, pa mi ni do tega da jo revčko pustim doma v varstvu. Oči je pa itak skoz na šihtu. Vsem ki ste bolni
|