|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
22.1.2008 21:20:57   
Anonimen
Kati pozdravi se user posted image user posted image user posted image Moj mož je tud prišel iz službe z vnetim grlom in polnim nosom. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
22.1.2008 21:23:41   
mentos
Mentos mogoče
ja, mogoče pa prideva tudi midve. Naša Hana se zbudi šele okrog 10 tako, da bova po vsej verjetnosti malo zamudile. Jutri bom morala še sprobat, če mi gre vozek v moj mini avto, če ne pa drugič, ko mi bo naš odstopil njegovega. Nič ne obljubim, bi pa prišla z veseljem, če bo vse tako kot mora bit.

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
22.1.2008 21:24:07   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

[N&B jaz ji zakuham rumenjak (kot prežganka), dodam pa še malo spasiranega korenčka. Je res dobra juhica.  Dobra ideja. user posted image

Kje pa kupite gres brez glutena user posted image ? A kaj piše gor?
Jaz sem mu dala kar Bebi zdrob - v modri embalaži. Vsebuje gluten. Je že pred tem jedel piškote in mlečne kašice z glutenom, tako da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
22.1.2008 21:24:37   
Anonimen
Katere jogurte dajete ?

N&B jaz ji dajem samo navadnega 3,2 od Lj. mlekarn. Zaenkrat mi poje celega in rada ga ima. Ko bo začela zavračat ji bom pa začela sadnega. Aja, pa navadnega Sparovega ji tudi dam, ga je samo 150 ml.

Ne mara pa navadne pasirane skute. A ve dajete npr. Fruchtzwerge ali kakšne druge?

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
22.1.2008 21:25:35   
N _ B
mentos: daj probajta prit. Zdaj bi bil že čas, da se spoznava. Jaz tebe spoznam na cesti, ti pa mene še ne. user posted image

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
22.1.2008 21:27:42   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

A še katera zbira kode od čajev 1001 cvet zame user posted image ? No prišparajte do naslednjega tedna, če bo Tara zdrava prideva na srečanje. Hvala

Jaz jih vestno zbiram in ti jih bom prinesla, ko se dobimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
22.1.2008 21:28:06   
N _ B
skute: jaz mu občasno dam žlico navadne pasirane od LM med sadje in se mi enako kremži. Bom probala sadno od LM. Mislim, da obstaja borovnica in marelica. Sicer je malo bolj gosta, ampak po moje bo šla bolje dol, že zarad tega, ker je bolj sladka. Jap, Jaka je sladkosnedek.
Fruchtzwerga oz. kaj podobnega mu še nisem dala, ker vem, da mi potem ne bo drugega jedel. Bom najprej probala to od LM in potem še tisto - skuta s sadjem od LM, ki ima sadje na dnu.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
22.1.2008 21:30:27   
mentos
N&B ma če mi ne bo šel voz noter, jo bom pa kar v  rok prinesla. Počakajmo na jutri.

grem v  miže, ker pri nas imamo spet ponoči pestro.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
22.1.2008 21:34:26   
januška78
N&B pri nas navadni jogurt ne gre v promet. Običajno ji ga dam k sadni kašici, ampak ga ne sme biti preveč, ker tudi to gre bolj slabo v slast. S sadnimi jogurti pa še nisem poskusila, imam pa v kratkem namen.
Sadne skute - nekaj podobnega kot Fruchtzwerge le da iz Lidla sem ji že dala in je bilo njami. Navadna skuta pa ravno tako kot navadni jogurt ne gre v promet.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
22.1.2008 22:11:40   
Anonimen
januška super za kode, hvala user posted image

N&B tudi Tara je sladkosnedka (po mami). Pri nas je zelenjava bolj poredko, ker ji ne gre in ne gre.

(odgovor članu januška78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
22.1.2008 22:13:30   
N _ B
nogica: zelenjava pri nas ni problem. Navadni jogurt in skuta pa sta mu očitno prekisla. Tud sadne kašice ima raje, če so bolj sladke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
22.1.2008 22:26:23   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Qlandia 23.01. sem za predlagam ob 10.00

Midva prideva kasneje user posted image , ker se je za jutri najavila patronažna...user posted image

Kje boste? Jst grem anmreč prvič v qlandijo user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
22.1.2008 22:38:28   
KT
Čveke, čvekaste - dans ste se pa lepo natipkale - pridne user posted image !

Ravno sem ugotovila, da sem ena velika puščoba. Alini namreč ne dajem drugega za jest kot razno pusto zelenjavo in nič zraven, pa razno pusto sadje pa nič zraven - ja, boga moja Alina user posted image  Mami pa razne sire (za te se prodam user posted image ), pa tatarca, pa orenk biftek, pa pošteno ostale ziher "zelo zdrave" hrane. Ampak pritožuje se pa ne, ja pol že ne more bit tako slabo user posted image  res pa je, da kaj boljšega pe ni probala user posted image  Se moram mal skup vzet in malo obogatit tale njen jedilnik.

Kati user posted image user posted image user posted image  kaj je zdej to - hitr se pozdravi, hitro, hitro!

Sara en kamion user posted image user posted image user posted image , da boš hitro doma pri mamici, očku in bratcu.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
22.1.2008 22:39:25   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: zabica26

[Kje boste? Jst grem anmreč prvič v qlandijo user posted image

Nasproti C&A. Ne moreš zgrešit.

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
22.1.2008 22:48:29   
KT
Zdej mi je pa jasno zakaj moj otrok tole dela - nujno bo treba jedilnik zamenjat user posted image :

user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
22.1.2008 22:52:41   
zabica26
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: zabica26

[Kje boste? Jst grem anmreč prvič v qlandijo user posted image

Nasproti C&A. Ne moreš zgrešit.

ma ja, sej vem...kup vozičkov...sam upam, da boste še tam...user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
23.1.2008 7:32:43   
*ANA*
dobro jutro
user posted image je kuhana če se mi katera priduži user posted image

N&B ko sem jo šla iskat je iz predala poz+tegnila najprej miškino dudo in nato še ta dobro,pa sem vprašala pomočnico vzg. če je jokala pa je rekla da ne ampak da ni hotla zaspat user posted image ,pa ji jo je dala user posted image .
Tudi danes je doma brez dude spala- verjetno se jim ne da ubadat z njo ker rabi malo več časa za zaspat brez dude user posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
23.1.2008 8:13:49   
KT
Dobro jutro!
*ANA* a je še kaj user posted image ?

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
23.1.2008 8:37:20   
*ANA*
je še user posted image ja
a Alina š spi?

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
23.1.2008 9:10:00   
*ANA*
Pa kje ste vse?
A še spite?

ŠpelaP uapm da boste kmalu doma in da bo Sara hitro OKuser posted image user posted image user posted image da ji bodo prinesle zdravje.

Prav tako pa vsem bolančkom in prehlajenim želim da se hitro pocajtate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
23.1.2008 9:15:09   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

je še user posted image ja
a Alina š spi?

Evo mene ANA ravno sem Alino zrihtala. Dons mal na gas tišim, ker imam eno morje stvari za naredit. Hvala za kavico! Jutri jaz kuham user posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
23.1.2008 9:21:34   
Kati81
Punce mene dons ne bo k nočem da se kdo kaj okuži, sem pa na dalerončku, tko da upam, da kmalu prime, se pa drug teden absolutno vidimo, lohk tud spet v Kranju, meni je tko vseeno.

Kaja je pa ok, ona čist poskočna živahna, jo sploh ne zanima da je mami k ena cunja.

LP

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
23.1.2008 10:22:41   
hanna1
Vse najboljše Pia Alina in veliko veselih trenutkov z mamico in očijem

user posted image

pa veliiiiko user posted image od Hane  user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
23.1.2008 12:03:20   
durosh
Živijo.
Po dolgem času spet...
SARA, dete zlato, čimprej ozdravi!!!!Ne vem, kolk pikicpokic naj prilepim gor, da bo zaleglo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mami,ti se pa pogumno drži!

No,moram mal prebrat,kaj se dogaja z vami.Prejšnji teden smo se vidle s Kati&Nikico, joj, kolk sta zrasla Kaja in Jakec!
Mi smo spet bolni,zamašen nosek,prehlad,...Pa še zobka smo dobili 21.1.
Drgač vse po starem...

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
23.1.2008 16:25:12   
Kati81
Joj joj spet smo na drugi strani.

Zdej sem pa jezna na mojga, ga čakam že eno uro lačna pa kot volk.

(odgovor članu durosh)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?