|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007 (2.del)
22.1.2008 13:16:00   
*ANA*
N&B našš Svit je žže tako govejo juho kot mi, mu ne kuham posebej user posted image .

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
22.1.2008 13:43:00   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: *ANA*

N&B našš Svit je žže tako govejo juho kot mi, mu ne kuham posebej user posted image .

Saj mu je jaz tud ne. Sem jo samo malo nastran dala, predno sem dala kocko noter. A mu daš čisto juho? A mu jo s čim zakuhaš?

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
22.1.2008 13:44:39   
*ANA*
Ma jaz mu vččasi gres zakuham, vččasih pa Plasmon pašštico ki je brez glutena user posted image .
Najraje pa jo ima z gresom

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
22.1.2008 13:47:29   
N _ B
Jaz mu jo bom tudi danes z gresom. Pa še korenček bom noter zmečkala.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
22.1.2008 13:50:24   
*ANA*
Naš pa je s korenčkom ne mara, pljuva ven- čče je pa brez je pa njami user posted image

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
22.1.2008 14:37:59   
sustarma
Hvala lenkav, ŠpelaP in lidijad !

Tudi naš ne mara korenčka.  Jaz sem pa danes pripravila riž z banano in mu je bilo zelo všeč. Zraven je pa omagal in skoraj spal, tako, da se mu nisem več upala dajati v usta. Skrbi me, ke noče nič piti. Pije samo pri men (ko se doji)i. Z lončkom se pa igra, ko mu dam čajčka. Se mi zdi, da ima kar težav pri prebavi-se zelo napenja, da je čisto rdeč. Po moje je to zato, ker premalo pije.

Lepo bodite!

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
22.1.2008 14:40:05   
Kati81
Mi tud jemo juhico z gresom al pa makarončki.

Plavanje je super uspelo, Kaja je uživala mami pa tud. Ja KT saj smo se vidl tko da veš kdaj sva imele.

A jutr se dobite v Qulandiji, kdaj pa, če bova budne bi se pa mogoče prdružle.

No se še beremo.

(odgovor članu sustarma)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
22.1.2008 15:01:21   
Anonimen
Joj vidim da vaši otroci se  že kobacajo moj še nič, niti kravic noče past, samostojno tud šene sedi.

Kdaj ste pa dal otročkom prvič juhico.

No zdej pa gremo mal ven, ker ne več rosi  in je pokukal sonček ven.

(odgovor članu Kati81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2708
22.1.2008 15:26:26   
ŠpelaP
Vam se samo toliko oglašam, da vam povem, da vas s Saro za nekaj dni zapuščava, saj greva v bolnico. user posted image user posted image user posted image user posted image
Sara ima urounfekt, kar pa morajo pri dojenčku zdraviti v bolnici - vsaj prvič, da ne pride do kroničnega. Pa še neke UZ ledvic bo imela... Poleg tega je pa bilo pa še njeno blato pozitivno na ROTA in na ADENO viruse. Skratka, sranje!
Samo se očitno punca kar drži, saj je že kar dobre volje. Prejšnji teden je bila pa res uboga!
Pridni bodite - vi in vaši sončki!
Se pišemo!
lp, Špela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
22.1.2008 15:35:09   
N _ B
Špela: user posted image  boga Sara. Dobro uredita v bolnišnici in čimprej pridita nazaj domov. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
22.1.2008 16:08:43   
januška78
Dober dan,

Tudi mi smo imeli pestro noč, se tolažim s tem da je zaradi lune in da bo danes lepo spala.

Sara in Tara : z Manco vama pošiljava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravita.

user posted image user posted image user posted image  Pia.
Ko bo čas bomo tudi mi poskusili to metodo.

Nky zdaj bodo pa zobki verjetno hitro ven pokukali, pa držimo pesti, da boste potem boljše spali

user posted image user posted image user posted image  Neca za take akrobacije. Pri nas bo verjetno na kaj takega potrebno počakati še vsaj kak mesec. Pač eni prej, drugi kasneje.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
22.1.2008 16:14:27   
januška78
Nogica Jaz pa moram reči, da prav uživam sedaj na porodniški, ker imam končno čas za kofetkanje in sprehode. Verjetno imam tudi srečo, da je nekaj mojih kolegic na porodniški in se dobivamo. Večino pa sem spoznala ali na telovadbi ali pa na sprehodih. Je pa res, da če bi živela tam kot sem prej (bogu za hrbtom - km do prvega soseda), bi bila pa najbrž tudi že vsega naveličana in bi komaj čakala, da grem v službo.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
22.1.2008 19:08:35   
mentos
Špela: želim vam da se Sara čim prej pozdravi. Bošček mali, držimo pesti, da boste hitro doma.

Ja, če greste jutri v Qlandijo, bova pa tudi midve prišle, saj upam. No, katera pa sploh pride.

Naša Hana ima pa ful rada govejo juhico z gresom. Dones sem ji naredila ful gosto in je pojedla cca 120 ml. To je za nas rekord, sem prav vesela, da ji je nekaj sploh všeč. Gres sem pa kupila brez glutena za otroke.

No pri nas je bila pa pestra noč oz. Hana nas je začela vrtet okoli prsta. Ob 21 nam je zaspala, potem pa na vsako uro jok, tako da sem mogla vedno k njej v sobico. Ob 01.30 sem jo pa kar vzela k nama v pojstelco in glejga zlomka je takoj zaspala in se ni zbudila do 09 zjutraj. Prav čakala je kdaj jo bom vzela k nama v pojsteljo. Me zanima, če bo zdaj hotela spat samo pri nama.

Sva pa danes vozičkale na sončku cca 4 ure. Bilo je ful fajn, samo jest sem čist utrujena. Sem pa naredila km.

zdej se greva pa igrat.

(odgovor članu januška78)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
22.1.2008 20:11:22   
N _ B
Qlandia 23.01. sem za predlagam ob 10.00

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
22.1.2008 20:14:42   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: Mikena08

Kdaj ste pa dal otročkom prvič juhico.

Govejo juho je dobil danes prvič (en teden pred 8. mes.) in je bil navdušen. Zakuhala sem gres in noter zmečkala korenje. Je pojedel cca 220 g.
V soboto pa sem mu naredila na način telečje obare. Malo telečjega mesa narezanega na kocke, korenje in zeleno sem prepražila na malo olivnega olja, zalila z vodo ter nato dodala cvetačo in brokoli. Na koncu sem s paličnim zmiksala. Tudi to je zelo rad jedel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
22.1.2008 20:30:15   
N _ B
IZVIRNO SPOROČILO: nogica
Kaj vse ste vaše malčke že naučile oziroma so pobrali sami ? Npr. mahanje, velik velik, pozdrav....

Nič od tega.

nogica: med porodniško z Niko je tudi mene skrbelo, kako bo z Niko, ko bom šla jaz v službo. Sem kar mislila, da jo le jaz znam dobro zrihtat. Po končani porodniški sem ostala brez službe in sem bila tako dlje z njo doma. Ko je bila Nika stara cca 15 mes. sem začutila, da se je začela "osamosvajat" od mene. Zelo rada je šla sama dol k tašči, v bistvu kamorkoli in to brez mene. Dejansko sva bili prenasičeni druga z drugo, ker sva bili toliko skupaj. Je pa to popolnoma različno od otroka do otroka. Kasneje pa je prišlo drugo obdobje. Ko sem začela hodit v službo, me je popoldan popolnoma okupirala. Tud na wc nisem mogla brez nje. Enostavno je hotela nadoknadit celo dopoldne v tistih parih uricah popoldneva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
22.1.2008 20:47:58   
januška78
Srečanje jutri 23.1. Qlandia ob 10h

Pridejo:
- N&B
- Januška78

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
22.1.2008 20:49:08   
januška78
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

IZVIRNO SPOROČILO: nogica
Kaj vse ste vaše malčke že naučile oziroma so pobrali sami ? Npr. mahanje, velik velik, pozdrav....

Nič od tega.

Tudi pri nas še nič od tega ne znamo.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
22.1.2008 21:03:25   
N _ B
ANA: kako je Pia preživela dan v vrtcu brez dude?

januška: kako kaj Manca? Zdaj je verjetno že veeelika punca. Saj se v nedeljo tudi vidimo, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2719
22.1.2008 21:12:09   
Kati81
Srečanje jutri 23.1. Qlandia ob 10h

Pridejo:
- N&B
- Januška78

--Kati81(če bom ok)

Me je nekaj počutje začelo matrat, sem popoldan preležala, če pa bom jutri ok se vam pridružim, samverjetno bolj okrog 11 k preden se midve zrihtava pa iz Lj pridet mal traja, vsekakor sporočim.

LP

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
22.1.2008 21:12:59   
januška78

januška: kako kaj Manca? Zdaj je verjetno že veeelika punca. Saj se v nedeljo tudi vidimo, a ne?

Manca je vesela, pridna punčara, pa seveda veeelika tudi (bolj sicer v širino kot v dolžino). Se pa v nedeljo tudi vidimo v polni zasedbi.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
22.1.2008 21:15:12   
januška78
Kati ti takoj pošiljam z avionom polno user posted image  za dobro počutje, da se nam jutri pridružiš.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
22.1.2008 21:17:43   
N _ B
Kati: user posted image user posted image user posted image  za zdravje.

Moj mož je tudi nekaj čuden. Že v soboto se mu je vnelo oko in je včeraj dobil AB kapljice. Pre, ko je prišel iz službe, ga je pa kar treslo. Se je solidarnostno za to noč preselil v dnevno sobo. Jutri bo doma in mu kar prav pride, da greva z Jakom na potep. Najprej greva pogledat mojega očeta, potem pa na čvek.

Neposredna povezava do sporočila: 2723
22.1.2008 21:18:23   
Anonimen

Eno vprašanje. S čim zakuhate govejo juho za škratke?

N&B jaz ji zakuham rumenjak (kot prežganka), dodam pa še malo spasiranega korenčka. Je res dobra juhica.

Mikena sploh ne glej kaj delajo drugi otroci. Jaz sem se tud s tem ubadala, zdaj ko se je pa kar naenkrat začela obračat, sedet, plezat bi pa raje vidla da bi blo tako kot je blo user posted image . Skratka bo že. Eni so res hitri, npr. Neca, Kaja, onidve sta res carici, da že kar stojita, se spuščata, Kaja gre na kahlico...user posted image user posted image user posted image Nas pa vse to sigurno še čaka.user posted image Juhico pa sem ji jaz dala prvič pri 7. mesecu, ravno tako piščančje meso pa jogurte, pa rumenjak.

Sara drži se user posted image user posted image user posted image . Uboga. Ja tile virusi so res nekaj groznega. Upam, da se čimprej vrneta domov.

januška hvala za user posted image . Danes sva bile spet pri P in je rekla da se v kaj drugega ni razvilo, grlo pa je zelo vneto. Dobile nisva nič (naša P špara), tako da se bova lepo počasi zdravile. Ja januška res živim v novem okolju, pa nobene nove mamice ni tu, oziroma tiste ki so sploh ne hodijo nič ven na sprehode, da ne bi user posted image prehladile, pa niso tako za športat kot jaz. Rada pridem na kako srečanje (no saj sem bila le 2 krat user posted image ), ampak imam kar daleč pa ponavadi vedno kaj vmes pride user posted image . Ma bo že.

Kje pa kupite gres brez glutena user posted image ? A kaj piše gor?

N&B
ful zanimivo tole z Niko. Mam občutek da bo nekaj takega tudi pri meni.

Tara je šla spančkat, saj je čez dan spala le dopoldne ko sem jaz tle gor visela, cca. dobre pol ure. Do zdaj ni zatisnila učkov, se je pa veliko kotalila po tleh, vse prepleza, vse mi zvleče dol kar ji je na dosegu.
So prišli bratrančki na obisk in jih je bil zelo vesela. Tara ima tako rada otroke. Če joka ali kaj sitnari je takoj bolje ko zagleda kakega otroka. Potem vriska, kot da bi hotela kaj povedat, ful je smešna.

Še malo prečekiram tle gor, potem pa spat.Upam, da bo noč kaj boljša kot zadnje dni.

A še katera zbira kode od čajev 1001 cvet zame user posted image ? No prišparajte do naslednjega tedna, če bo Tara zdrava prideva na srečanje. Hvala

(odgovor članu N _ B)
  Neposredna povezava do sporočila: 2724
22.1.2008 21:20:54   
N _ B
Spet imam eno vprašanje.

Katere jogurte dajete user posted image ?
Meni navadnega noče več.user posted image Zadnjič se vam že napisala, da sem mu dala malo sadnega za probat in mi ga je pol pojedel. Zdaj mi poje cel sadni jogurt 3,2 od Lj. mlekarn (marelica, banana, jabolko, borovnica). Zaenkrat mu dajem te, ker se mi zdi, da imajo ti otroški več E-jev notri. Že samo, če pogledaš rok trajanja ga imajo kar mesec dni.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?