Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: N & B Eno vprašanje. S čim zakuhate govejo juho za škratke? N&B jaz ji zakuham rumenjak (kot prežganka), dodam pa še malo spasiranega korenčka. Je res dobra juhica. Mikena sploh ne glej kaj delajo drugi otroci. Jaz sem se tud s tem ubadala, zdaj ko se je pa kar naenkrat začela obračat, sedet, plezat bi pa raje vidla da bi blo tako kot je blo . Skratka bo že. Eni so res hitri, npr. Neca, Kaja, onidve sta res carici, da že kar stojita, se spuščata, Kaja gre na kahlico... Nas pa vse to sigurno še čaka. Juhico pa sem ji jaz dala prvič pri 7. mesecu, ravno tako piščančje meso pa jogurte, pa rumenjak. Sara drži se . Uboga. Ja tile virusi so res nekaj groznega. Upam, da se čimprej vrneta domov. januška hvala za . Danes sva bile spet pri P in je rekla da se v kaj drugega ni razvilo, grlo pa je zelo vneto. Dobile nisva nič (naša P špara), tako da se bova lepo počasi zdravile. Ja januška res živim v novem okolju, pa nobene nove mamice ni tu, oziroma tiste ki so sploh ne hodijo nič ven na sprehode, da ne bi prehladile, pa niso tako za športat kot jaz. Rada pridem na kako srečanje (no saj sem bila le 2 krat ), ampak imam kar daleč pa ponavadi vedno kaj vmes pride . Ma bo že. Kje pa kupite gres brez glutena ? A kaj piše gor? N&B ful zanimivo tole z Niko. Mam občutek da bo nekaj takega tudi pri meni. Tara je šla spančkat, saj je čez dan spala le dopoldne ko sem jaz tle gor visela, cca. dobre pol ure. Do zdaj ni zatisnila učkov, se je pa veliko kotalila po tleh, vse prepleza, vse mi zvleče dol kar ji je na dosegu. So prišli bratrančki na obisk in jih je bil zelo vesela. Tara ima tako rada otroke. Če joka ali kaj sitnari je takoj bolje ko zagleda kakega otroka. Potem vriska, kot da bi hotela kaj povedat, ful je smešna. Še malo prečekiram tle gor, potem pa spat.Upam, da bo noč kaj boljša kot zadnje dni. A še katera zbira kode od čajev 1001 cvet zame ? No prišparajte do naslednjega tedna, če bo Tara zdrava prideva na srečanje. Hvala
|