Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je potem takoj nehalo, čim sem si dala normalen vložek ni več krvi. Me je pa tudi čisto nehalo bolet, včeri me je kar špikalo. Meni so rekli, da bom krvavela 7-10 dni in naj pridem nazaj, če bo vročina, hudi krči ali pa huda krvavitev po tistem, ko že enkrat neha
zna kej takega skup spravit. Super, če bomo skupaj v aprilu, bomo skupaj moralo z gajbam podpirale
. Pija, a bereš ti to? Aprila bodo pivovarne spet zabeležile porast odjema
med postopkom kriza, najprej hudo špikanje, pol abstinenca po et, pol izcedki po plusu .. zdaj pa tole... sva se ravno prej z
pogovarjala, če bova sploh še znala
, veliko je novih pup, ne spremljam vseh in ponovni vklop je zame vedno malce težaven. Zato vas raje prebiram in držim pesti za vsako izmed vas, da vam oz. vsem nam enkrat uspe.
mi zaostaja, prsa me tolk bolijo, da ponoči težko ležim na trebuhu, no naj pride hitro, saj bom potem še bolj na igli kot sedaj, saj mi je naš Reško predpisal 3 dozo Menopurja
, to pa bo jajc
, da vsaki čimprej rata
.
Meni se zdi, da igle ne smejo v navadne smeti. Vem, da imajo v zdr. domu posebno škatlo. Če se pa še Reš ne čudi temu, da jih tja nosim, je najbrž res predvideno posebno odlaganje in ne navadni kontejner. Bi ziher kaj komentiral, če doma nimamo kontejnerja.
pa za tvojo hčerkico: vse najboljše