|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine po CR
19.1.2008 22:28:04   
*sweety*
pred 10 dnevi sem imela CR, šiv imam še vedno notri, ker je moj zdravnik rekel, da se naj fajn zaceli in mi ga bo vzel ven v ponedeljek. To je zame drugi CR in trenutno imam ful čudne bolečine okrog brazgotine. Vem , da malo še mora boleti, ampak jaz imam desno stran od reza navvzdol tako oteklo na otip. IN ko se dotaknem desne strani me zaboli, leva pa je čisto normalna. Kot da bi mi desni del zatekal in je tak čuden občutek. A je to normalno? Pri prvem CR takšnih bolečin ni bilouser posted image  Kako dolgo je vas še rana bolela*
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine po CR
19.1.2008 22:34:45   
metkica1
Tudi mene je sedaj v drugo dosti bolj bolelo. user posted image
Še sedaj, ko se primem na mestu šiva me še boli, pa je od tega že dobre 3 mesece. Boli me  tudi spodnji del trebuha občasno, pa pri spolnih odnosih....

Ni to neka huda bolečina, boli pa.
Pridna bodi in počivaj in naj ti pomagajo čim več, če imaš koga na razpolago.
Jaz sem kar vse začela, ko sem prišla domov. No saj sem si sama bila kriva  user posted image . Še premalo me je moj štopal nazaj.

(odgovor članu *sweety*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečine po CR
19.1.2008 22:40:21   
nejcko
Jaz sem po 2. CR enako hitro okrevala kot po prvem, torej me tudi bolelo ni nič bolj kot prvič. Je pa res "čuden" občutek in omrtvičenost trajala mnogo dlje.
Zdaj je že 3 leta in pol od drugega CR in še vedno imam na določenih predelih okoli brazgotine občutek, ko da trebuh ni moj, in včasih me kakšne hlače prav neprijetno "zabolijo" - tako čudno me špikne tam notri.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolečine po CR
20.1.2008 0:16:10   
Samrela
Mene sicer ni bolelo sem pa imela kar nekaj časa zelo zatečeno levo stran. G mi je potem na pregledu dejal, da je to v podkožju, ker itak samo zgornjo plast prerežejo horizontalno, potem pa med mišicami in naprej vertikalno. Torej tudi tvoja zateklina in bolečina (če je le na eni strani) izvira iz podkožja. No pri meni se je potem res kmalu stvar vnesla in postopoma je oteklina izginila.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolečine po CR
23.3.2008 21:14:41   
hillmagic
Tudi jaz sem imela na zacetku boleco rano. Da sem se sprasevala ce bom sploh lahko se kaksne hlace nosila. Sedaj je ze 5 mesecov od tega in kadar nosim hlace me se vedno zaspikne notri. In kadar se v postelji na hitro obrnem me tudi nekaj zategne v notranjosti. Se mi zdi da je to normalno in da se pac celi pocasi.  

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bolečine po CR
23.3.2008 21:41:02   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko


Zdaj je že 3 leta in pol od drugega CR in še vedno imam na določenih predelih okoli brazgotine občutek, ko da trebuh ni moj, in včasih me kakšne hlače prav neprijetno "zabolijo" - tako čudno me špikne tam notri.



Enako pri meni, sem pa 2.leti po 2. CR.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?