Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

svaka ti čast, jaz sem komaj sebe spravla pod tuš. nič punce lahko noč - upam, da nam ne bo spet vročina narastla. tolk je bil priden dans, cel dan je bil v postelji al pa na kavču, čist adijo je bil
, jutri pa k dohtarju, upam, da je angina ker gripa je menda svinska.
upam, da ničelna. sicer pa glede bolezni in prehladov. noro je .. vse je bolno, po moje ker je tko toplo al kaj. moj dragi je tut v soboto zbolel in to konkretno, ima vročino, je cel zbit, teče mu iz nosa, oči, glava ga boli... tako da zdaj niti nisva skupaj in je šel kar domov k mami... upam da bo jutri že boljši, če ne bom žal prosila brata da me pelje na amnio. ja nič kaj nam ne pomagajo tile virusi in bolezni, držim pesti, da se čimprej vsi skupaj pozdravite in bo mal lažje. se beremo še kaj. ps. tinky, hitrroo javi kako je blo
se želim mal potrudit, da bi uspela čim več izpitov pred julijem naredit. Da se lahko potem sam sončku posvetim.
za srečo
, ne pa ob 8h zjutraj. no pol je pa itak sestra rekla, da brezveze da hodima tja sedet, ko nama nič ne morejo, glede na to da ma virozo.
???????????????