Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Da je bruhala v loku, ker ji pač nekaj ni pasalo, da tisti izpuščaji okoli ust niso alergija, da če je izvid negativen je noben ne bo več hotel testirat,.... Pa sem se pol spraševala al je z mano kaj narobe al kaj! Pa po zadnjem pregledu, sem imela takooooo slabo vest, ker kao s tem da sem na dieti obe z Živo ne dobiva vseh hranilnih snovi. Veš, prav sekirala sem se zaradi tega. Zdaj pa lahko rečem samo - hvala bogu da sem bila ves ta čas na dieti in prav jezna sem nanjo in nase, da zadnje tri tedne nisem več držala tako stroge diete. Ker sem včeraj brala, da uživanje alergenih snovi pri alergiku povzroči astmo in trajne posledice na dihalih
!!! Jaz te nikoli ne bom dohitela
ponoči je slabo spal, vsakič ko zakašlja joka zraven
za vas. Žigu tudi ne pade vročina. Sva bila dopoldan pri P, ki ni nič odkrila. Tudi krvna slika je OK. je prav bogi, čist nič ne more, sam crklal bi se
.
Jst se že ves teden na vse derem pa vse mi gre na jetra
. Groza tele sestre....
.
, ker ima višji dohodek ... pazi to ... lani sem z enakim dohodkom in brez otroka plačala 100 € ... in potem nekdo po TV tupi, da bo država letos pobrala za **** mio€ manj davkov ... porkamadona ...
kot
, ampak k sreči je bil produkt noči dober. Hana je dobila zobek Nr.4. Boga revica je spala in jokala, jaz sem pa ob njeni postelji čepela. Še dobro, da delam popoldne, da sem vsaj do 7h spala. Ja moja miška je ratala prava jutranja ptica - čist po mamiki, ampak predno je imela Hano. Zdej bi pa zjutri kar rada malo potegnila. Pa sej veste, da si vedno želiš tisto, česar nimaš. Ampak vse je ok.
za vaju in tvoj materinski čut, čeprav se tudi jaz spomnim tega, da tudi ob dieti niste imeli čistega miru. Ampak mogoče si pa res spregledala kakšno skrito beljakovino v kakšni drugi hrani. Držim pesti za dobre rezultate jutri. Bova pa tudi midve jutri na Pek, ker imava kontrolo zaradi imunskega deficita.