Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

No ja, važno da je mim... Po počitku bo bolje.
Sem mislila kar piščanca nafilat pa v pečico ruknit, pa zraven nekej...sam kaj? kuhano gratinirano zelenjavo npr. al pa kakšno sladko tenstano zelje, pa kaj bi šlo še? meni sam krompir na pamet pade....pa ziher se da še kej druzga zraven skombinirat.
ko se rodi. Mislm bolj k človek premišljuje kje je to fasal manj mi je jasno. Že celo življenje isto živim in jem stvari kot pa sedaj v nosečnosti, a glej ga vraga ravno men se je to zgodil. no ja kaj čmo bo treba preživet. Na začetku sem par dni sam prejokala, pa k sem stvari brala me je čist minil. V Ljubljani so me mal pomiril, da če se to odkrije pa zdravi, da ni take panike. Upam na najboljše. Danes sem pa bila na CTG-ju pa pregledu in pravi G. da sem šele dober prst odprta. Drugače pa me že par dni neki zvija in vrjetno se pripravlja. Upam na najboljše.
zate. pa držim pesti, da bo res vse v najlepšem redu s tvojo bebo
sem kozarc vode polila nanj in čakala, če bo kej premočil
Si me verjetno kar premamila z njim. Torej ker mam ventilacijsko lahko kar dve stvari skupaj pečem. ok. še nisem probala. Daj, ko si tak stručko za kulinariko a maš pri roki kakšen finireceptek za kakšno meso v pečici (pa ne piščančji žur), da bi šlo k temu krompirčku, ker a ne bo preveč vse pečeno, če bo še pečena piška zraven??