lex
|
Motoristka kar brez skrbi, boš vidla, da je vse OK pri nas tud ni sončka, se ne sekiram preveč ko itak ne morem ven Sem ti hotla malo pomagat, pa zgleda sem brcnila v temo , ker ti jih ne privoščim, je . inigo super za prve brcike . Jaz sem se tud zvečer ulegla na hrbet, pa mi je nekdo 2x potrkal po trebuhu , mislim, da je bilo to to. Jaz jih že komaj čakam, ker mi je to noro dober občutek. No Alina je bila orng groba z mano, tak da sem jo včasih prav lepo prosla, da se premakne, ker me je prav v rebra tiščala , no še sedaj izredno rada brca, dvigne ob nogi in jih z vsem šusom pokne dol, kot bi se odrivala kosilo: še ne ve, od včerajšnje zelenjavne juhe s kurjim mesom mi je ostalo pol prsi, pa bom Aleksu to spekla, ker ma ful rad, pa skor nič noče jest, mogoče bo pa jedel, za naju bom pa pečenice, krompir in repo naredila, joj se mi že lušta