Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:50:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič....pusti ta exel.... a te tako zanima? Ah, bi rada naredila.....:).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:51:06
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jaz bi tud na lotu zadela.... pa nič! ... en model, je bilo nekje po tv, je v pol leta (ne pri nas) zadel 2x ogromne vsote.. meni ni namenjeno..to kaj bom sama zaslužila bom imela, druga pa ne... jaz sem zadnjič kupila eno express srečko... pa sevede nisem nič zadela ja...itak da ne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:51:47
|
|
|
|
mami_miki
|
na msn-ju med mladoletnicami imajo ta izraz: bb.. no...bb
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:52:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč jst v zapuščam...in grem od znotri pogledat moj potencialni jebodrom.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:53:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki na msn-ju med mladoletnicami imajo ta izraz: bb.. no...bb kaj to pomeni, bb?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:53:18
|
|
|
|
Anonimen
|
in BB pomeni?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:53:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Nč jst v zapuščam...in grem od znotri pogledat moj potencialni jebodrom. Nehaj :)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 22:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Babuške moje tudi jaz grem.... sanjat o Italiji pa o Španiji. Upam da se v sanjah ne bom sama s sabo sfajtala kam naj grem. Nočka...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 23:08:20
|
|
|
|
mami_miki
|
evo... bb= BE BACK ...pa sem nazaj evo...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 23:08:56
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...a si skvačlaka exel? matovilicica,,,ti pa greš s kurami spat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 23:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Enega sem, drugega pa na pol . Me matra rezultat....sam kvačkat se mi ne da preveč..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 24.1.2008 23:28:39
|
|
|
|
Njuškalo
|
Dej poberte se.Jutri mam zobarja.Trpim.Boga sem.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.1.2008 8:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.1.2008 9:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Dobro jutro. Kot za koga,draga moja.tebi naj bo pa dobro. Ej pogrešam Purple in Njuškalo,kam so izginile?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.1.2008 9:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni je dobro jutro. Moj mulček ima danes rojstni dan. Popoldne greva malo v šoping. Zdajle pa tudi nimam veliko dela na šihtu.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.1.2008 9:52:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pol je pa seveda dobro,tako za sinka,kot zate,danes oba praznujeta. Vsenajboljše mulčku in vsenajboljše tebi,za tvoj trud,ko si ga na svet spravila.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.1.2008 9:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Dan dober!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.1.2008 9:59:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Vsenajboljše mulčku in vsenajboljše tebi,za tvoj trud,ko si ga na svet spravila. Hvala, hvala. Trud pa ni bil kaj poseben. Je kar ven padel. Čeprav vseeno praznujem preživetje poroda.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.1.2008 10:15:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne pozabi devet mesecev nošenja-podnajemnika to tud utrudi
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.1.2008 10:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Ne pozabi devet mesecev nošenja-podnajemnika to tud utrudi Samo če mi verjameš, sem imela takrat največ energije. Prav naspidirana sem bila. Pa izpite na faksu sem z lahkoto delala. Kot, da bi imela dvojne možgane. Da ne omenjam inštrukcij od 12-22-ih zvečer. Res je bilo to lepo obdobje.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.1.2008 10:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjamem,verjamem.Pri meni je bilo podobno,vsaj prvič in drugič.Tretjič pa je bilo bolj utrudljivo,morda zaradi visokega pritiska in zatekanja nog,pismo saj sem jih imela take,kot slon.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.1.2008 10:47:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 morda zaradi visokega pritiska in zatekanja nog,pismo saj sem jih imela take,kot slon. Hvala bogu jaz nisem imela teh težav. Sem pa videla eno punco kakšna je bila po nogah. Res je bila boga.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 25.1.2008 10:54:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Neprijetna zadevščina zato,ker boli in,ker ne veš več kaj obut,skoraj v copatah v službo in po svetu Takrat sem si nabavila špagarce,se še spomniš tistih natikačev,ki so imele posdplate iz špage in zgoraj platno?No take sem lahko obula seveda številko več,kot je moja prvotna. Pa še packa sem bila,ker sem se preveč zredila,šlo pa je mimo moje volje
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.1.2008 13:15:32
|
|
|
|
HuAnita
|
Mama HuAnita je prišla inšpecirat!!!! Ste pridne, čvekate? Ne bodte pustile, ne, da se zasekiram in tole temo končam, kaj?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 25.1.2008 17:22:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Zginteee, zginte, zignte, zginte... z mojeeeee temmmeee, ljubbeee temeeee
|
|
|
|
Mobitel.AdminAli ste zagovornik nakupa mobilnih telefonov za otroke, stare 2, 3, 4 leta ...?Ne, čista neumnost. (
100%)

Da, za zabavo. (
0%)

Ne maram takšnih staršev. (
0%)

Da, naj se otroci učijo uporabljati mobilne telefone že od malih nog. (
0%)

To mi je všeč, ampak svojemu otroku ne bi kupila mobilnega telefona, ker je še premajhen. (
0%)

Ne vem. (
0%)
Število vseh glasov: 1Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!