|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet dobila vročino
4.2.2008 11:26:36   
draganav
No, pa sem mislila, da smo že vredu, danes pa spet vročina. Kot sem že pisala, prejšno nedeljo je dobila vročino, kar visoko tudi do 39. V ponedeljek padla, v torek je bila že brez, v sredo spet tam do 38.5, v četrtek sva bili pri zdravniku.
Dali kri in vodo, vse vredu, pljučka, grlo, ušesa tudi. V petek jo je spet malo mela, je pa res da ji je začelo tečt iz nosa, veliko več kot prejšnje dni. Kašelj je skoraj čisto nehal, mogoče 3x na dan zakašlja, ampak je taj moker kašelj. Zdaj čez vikend smo bili čisto brez vročine, imela jo je manj kot ponavadi. Ko je čisto zdrava jo ima tam 37-37.1. Danes pa spet 37.5 - 37.7 merjeno v ušesu, ker drugače ne pusti. Je res malo bolj mirna na momente, pravi da jo nič ne boli. Na blato in vodo hodimo normalno. Tudi je kar vredu, pije. Pri zd. so nama rekli, da so zdaj viroze, ki po dveh dneh že brez vročine, spet naraste. Ampak mene že malo skrbi,naj jo peljem k zdravniku, čeprav ne rada, da se ne naleze še kaj drugega pri teh polnih čakalnicah. Naj počakam še do jutri, da vidim, mogoče se pa umiri??user posted image user posted image

_____________________________

TAKO LEPO JE BITI MAMA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet dobila vročino
4.2.2008 12:18:59   
tinas
dokler je in pije, spi ter je normalne volje ti ni potrebe okrog zdravnikov letat. se bo res še kaj nalezla v čakalnici. če sta že bili pri zdravniku in vas je pregledal, ter rekel da je viroza , kar počakaj še kakšen dan. Jaz ponavadi najprej pokličem in zdravnici po telefonu povem kaj je. potem mi ona priporoči kaj naj naredim. predlagam, da počakaš še kak dan. upam, da bo kmalu boljša in da vama ne bo treba spet okrog doktorjev.

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?