košuta
|
Pozdravčki! Sem si v kavico nalila veliko mleka in je bila kar v redu - za kavo... Ker je drugače ne pijem. Sem rabila skoraj dve uri, da sem prebrala vse, česar še nisem (od petka) in ste bile kar pridne čvekice. Jaz sem imela pa zobarja v petek in sem povedala, da sva prišla dva. Me sestra vpraša, kako daleč smo - ji povem, pa me gleda in pravi, da kje pa skrivam, ker se mi nič ne pozna. Ja, enim se bo pač malo pozneje poznalo, a ne? Tako da še ne bo nič z nakupovanjem pravih nosečniških oblačil. Sem si pa za vsak slučaj kupila ene hlače (eno številko prevelike ), da ne bom nekega lepega dne ugotovila, da se ne morem spravit v nobene svoje običajne več. Ker sem namreč doma in kar naprej nosim trenirke... Bomo pa tu malo prišparali, ker ni treba za v službo finih cotk imet. Meni je pa Tifola zmanjkalo, pa mislim, da ga ne bom več kupovala. Sem si hotela prejšnji teden Hipp natal aktiv kupit, pa ga v lekarni niso imeli. Mi je farmacevtka rekla, da Elevit naj jemljem samo, če mislim, da nimam raznovrstne prehrane, drugače pa ne rabim ničesar. Zdaj bom pač še bolj okupirala sadje... Imam pa drug problem - vem, da ne popijem dovolj. Vode ne morem, ker mi po dveh požirkih rata slabo, čaj nima pravega okusa (beri: ni zanimiv), mogoče bi šli kakšni sladki sokovi, pa spet vem, da to ni fajn... Bo treba nekako rešit! Držim pesti za dobre rezutate NS in GP! LP