Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, tko da mi nau dolg čas. Pa če sm zdej tok dolg čakala, bom pa še malo. Js bi tud želela, da mojga
Mi smo se tud pozdravli, smo šli v vrtec in spet fasali. No zdej je veliko bolš, v milejši obliki, jutri bo pa spet doma ostal. Tale zima pa je katastrofa.
.
Pa seveda držim pesti tudi za ostale, ki imate danes NS ali GP.
Mi je farmacevtka rekla, da Elevit naj jemljem samo, če mislim, da nimam raznovrstne prehrane, drugače pa ne rabim ničesar. Zdaj bom pač še bolj okupirala sadje...
. Sem kar zdržala v vseh tistih vonjavah
, sem pa zdajle čist zelena in izgleda, da za mano prihaja. JA, res bi bil že zadnji čas, da se tole ustavi.
DAnes popoldne dobim izvide krvi, potem bomo pa vidli, kako bo. Če ne bo ok, bom morala v bolnico na infuzijo.
...sem že naročena na ponovni pregled pri kardiologu (ukaz ginekologinje)...upam, da ni kaj narobe...
pa sploh-vse me srbi,tak da se počutim kot opica ko se samo praskam.
sama nimam izkušenj s temi problemi,...jaz bi sigurno svetovala obisk pri zdravniku. Drugače pa se nam v teh tednih zelo poveča količina krvi v telesu, kar verjetno pomeni tudi več dela za srce in v primeru nikega krvnega tlaka mislim, da lahko prihaja do omotice,...