Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejč Putka, jaz tud vedno pozabim pohvalit te, kako imaš smisel za fotografiranje-tvoje fotke so tako lepe, svetle, prav profesionalne, povej mi, kako ti to rata. Ja hvala,no. Hm, mislim da je treba imet uč in dober fotkič (vsaj približno). Pa znam uporabljat photoshop . No, vsaj rdeče učke popravim in malo porežem. Moj pa kljub fotkiču ne zna (meni) dobre fotke narest. Katja je ok, itak nima vročine, kašlja in smrka pa še. Mere 8.990 g in 75 cm (mislim da jo je za kak cm podaljšala), pa tudi rozino je lepo prijela . Sugar, sva bili zjutraj ob 8.45 tam pa vse do pol 10h, ker je imela včeraj v urinu bakterije, ima zgleda vnetje mhurja. smo 3/4 ure čakali da je lulala v vrečko. In še prijateljica je s ta starejšo imela sistematiko za mano, potem še v mercator z eno nosečko na kafe... Pa domov, pojedla hitro kosilo (soalta + pečen sir iz olimja, njami), zdaj pa šibam po vesno. Majchi, eni kolegici bom sling posodila za dan, dva, tako da ga dobiš v ponedeljek. Ma ni ga, da prideva pod Vodo... Računam na telovadbo v četrtek. Sugar, kaj je v petek tudi odprto, bi mi zelo pasalo iti, jutri pa ima Vesna telovadbo (namesto danes ), pa no go. Zvečer pečemo pico
|