pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: tititi Tržič se mi obeta Masej vem, napaka bit že tko nastrojena proti temu, že v osnovi. Brez da bi sploh poskusla... Ampak ne maram snega, ne maram hribov obožujem morje. A je tle kaj za ne razumet...no ma sej...človek se na vse navadi. Sam da bi nama laufalo. Draga tititi, jaz sem se preselila iz Dravograda najprej v Ljubljano, kjer sva imela stanovanje v najemu, po dveh letih sva ga pa želela kupiti. Zaradi službe sem sicer želela ostali v Lj in ker smo bili res na lepi lokaciji (Podutik), ampak zaradi cen stanovanj.... Moj je iz Tržiča. Ko sva iskala stanovanje, sem rekla, da tja pa NI ŠANS, da grem, ker se tako daleč ne želim voziti. In kje sem na koncu pristala? Sedaj sem že od lani tu, sicer je res, da sem se do prejšnjega tedna vozila vsak dan v Lj in sem bila tako rekoč cel dan od doma, sedaj pa uživam bolniško pred porodniško. In moram ti povedati, da mi je tu res všeč in ljudje so vsi tako prijazni. Ne bo ti žal, boš videla. Imaš vse blizu, v Kranju si takoj, kjer šoping centri rastejo kot trava, pa tudi v Tržiču je kar nekaj izbire. Res, da nisem bila še okrog, v kakih hribih, to še pride na vrsto, ampak če primerjam vreme tu in v LJ....Ni primerjave. Zjutraj se odpeljeva, ko sije sonce, malo naprej od Kranja v meglo... In to je kar pogost pojav. Saj morje pa tudi ni tako daleč. Boš videla, kako boš vzljubila gore in hribe, Bled in Bohinj, ... Evo, jaz ti bom pa kavico skuhala, pa kakšno bova rekli, ko boš tukaj, prav?