Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:21:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A pojem eno kepco zate :)? A ti to o sladoledu???? Tistem v Mariboru.....:). Ni nakljucij.... itak da jih ni! vse je z namenom...točno tako je zdaj, kot mora bit pocasi dvomim v to teorijo.,.. Vecinoma je tko kot je .. kar nas je strah..
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:22:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Tjazy...kje ti hodiš?zdaj je že tolk ura... ah sladoled me je prebudil.. Dobro jutro :).
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:22:05
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič II :)) jaz zdaj flyfly se jutri kaj beremoberemo
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:22:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy pocasi dvomim v to teorijo.,.. Vecinoma je tko kot je .. kar nas je strah.. Caki, caki....ti da dvomis.... ?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič II :)) jaz zdaj flyfly se jutri kaj beremoberemo Beremoberemo... . Uzivaj :))). ps. ne me s to dvojko zezat
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:23:15
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A pojem eno kepco zate :)? A ti to o sladoledu???? Tistem v Mariboru.....:). Ni nakljucij.... itak da jih ni! vse je z namenom...točno tako je zdaj, kot mora bit pocasi dvomim v to teorijo.,.. Vecinoma je tko kot je .. kar nas je strah.. strah je čustvo, ki privlači..to, česar te je strah, je možnost, da bomo izkusili... jap... Tjazy...itak da je vse z namenom-božji načrt deluje 100%
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:24:33
|
|
|
|
mami_miki
|
Tjazy....zdaj te preizkuša, če si resno misli, preden se ti je zgodilo bilo kaj oz. se še nam bo vsem: pa pravi- "a misliš da res? da veš? " pa se smeje zraven Bog namreč...
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:24:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki strah je čustvo, ki privlači..to, česar te je strah, je možnost, da bomo izkusili... Itak da to izkusimo.....ce ne zdaj, pa enkrat...
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:25:11
|
|
|
|
mami_miki
|
zdaj pa res....flyfly...Mič, Tjazy...lepo se imejta..ne me šinfat...ker bom vse prebrala čaoči
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:25:14
|
|
|
|
Anonimen
|
strah je čustvo, ki privlači..to, česar te je strah, je možnost, da bomo izkusili... OOO pol je pa dobr... glej da imas prav..
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:26:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki čaoči Čaoči... . Ok, čokolada in pistacija jutri :)?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj pa res....flyfly...Mič, Tjazy...lepo se imejta..ne me šinfat...ker bom vse prebrala Cao... ... sej bo mic vse zbrisala.. ona ma veze.. z Mic RR
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.2.2008 23:28:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Tjazy, tisina, prosim. Zdaj sem Mič II. Hvala.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:28:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy pocasi dvomim v to teorijo.,.. Vecinoma je tko kot je .. kar nas je strah.. Caki, caki....ti da dvomis.... ? to pa ni okej.. a ne?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.2.2008 23:29:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Tjazy, tisina, prosim. Zdaj sem Mič II. Hvala. Mic dvojka torej...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.2.2008 23:29:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Dej raj povejta, kaksen sladoled jutri :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.2.2008 23:30:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Tjazy, tisina, prosim. Zdaj sem Mič II. Hvala. Mic dvojka torej... Nehaj.... ...da ne dobim dvojke....
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:30:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Dej raj povejta, kaksen sladoled jutri :)? vanilija s cokolado.. in mal jogurta..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.2.2008 23:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy vanilija s cokolado.. in mal jogurta.. Kaj pa jogurt tuki dela....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.2.2008 23:31:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Nehaj.... ...da ne dobim dvojke.... itak da bos to izkusila.. ce ne zdaj pa enkrat.. vse je z namenom..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.2.2008 23:32:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy vanilija s cokolado.. in mal jogurta.. Kaj pa jogurt tuki dela.... jogurtov sladoled.. neee????!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.2.2008 23:33:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy Nehaj.... ...da ne dobim dvojke.... itak da bos to izkusila.. ce ne zdaj pa enkrat.. vse je z namenom.. A moram razred ponavljat, al kako... ?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:34:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Aj, mejte se :). ....pa drzite jutri fige :)). tnx
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 11.2.2008 23:37:12
|
|
|
|
Anonimen
|
A moram razred ponavljat, al kako... ? Zdaj ga ponavljas... se mi zdi.. :)
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 11.2.2008 23:37:54
|
|
|
|
Anonimen
|
....pa drzite jutri fige :)). tnx Za kaj pa???
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
varstvomarta82Koliko bi bile pripravljene odšteti za organizirano zasebno varstvo v Mb (zdrava prehrana, majhna skupina, vodene dejavnosti, prilagojeni prostori,...)?do 200€ (
64%)

do 250 € (
19%)

do 300 € (
8%)

do 350 € (
10%)
Število vseh glasov: 143Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!