Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:18:25
|
|
|
|
mami_miki
|
1 =številka njegovega imena... moja pa ne vem... a ti povem katera je tvoja Mič, Pikec? povejta kako vama je ime
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:19:42
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR jaz pa sem mislila, da je ta pokrovček za okras! da ura lepše zgleda Ma neeeeeee. A nimaš desca?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:19:43
|
|
|
|
Pikec
|
a ti povem katera je tvoja Mič, Pikec? povejta kako vama je ime MM provi na DiVan in na DiSekond
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:21:46
|
|
|
|
mami_miki
|
sta še tu? mene jje nekaj prekinlo..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:22:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Mič...a si veidela kak trakec sem si gor dala? nekaj pa že znam... vsaj vem, kollk je točno star 811. Lepa stevilka. a se katera spozna na astrologijo? 8+1+1=10=1 Ne.... . Eden ni nobeden, bi rekla :)). Ce ti to kaj pove...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:23:03
|
|
|
|
Pikec
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki sta še tu? mene jje nekaj prekinlo.. Sem opazla ja... višja sila... ne vem kaj delaš...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:23:26
|
|
|
|
mami_miki
|
ena je več kot dve...a veš zakaj? ker smo vsi ENO...zato je dva manj...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:23:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki sta še tu? Na pol.....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:24:07
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki sta še tu? mene jje nekaj prekinlo.. Sem opazla ja... višja sila... ne vem kaj delaš... ti si me ven vrgla Pikec...kako kaj na plesnih? kaj se že učiš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:24:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ena je več kot dve...a veš zakaj? ker smo vsi ENO...zato je dva manj... Ne mi tega razlagat..... Se me je se predobro prijelo....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:25:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ena je več kot dve...a veš zakaj? ker smo vsi ENO...zato je dva manj... A pol je Mic manj kot eno.. in se fantek je povrh vsega.. :))
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:25:46
|
|
|
|
Pikec
|
Pikec...kako kaj na plesnih? kaj se že učiš? Kofetkat do jutra
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:26:13
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ena je več kot dve...a veš zakaj? ker smo vsi ENO...zato je dva manj... A pol je Mic manj kot eno.. in se fantek je povrh vsega.. :)) Mič fantek Mič a veš da si ti fantek?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:26:54
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pikec...kako kaj na plesnih? kaj se že učiš? Kofetkat do jutra ja...letos si ti na vrsti...sred leta ga boš spoznala-potem pa akcija.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:27:53
|
|
|
|
mami_miki
|
eeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj... zdaj sem se spomnila! a vesta Tjazy in Mič, da sem o vaju sanjala dans? ne vem kaj, sicer ampak se sam to spomnim...ko smo se včeraj pogovarjali...pol pa sem sanajala
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:28:31
|
|
|
|
Pikec
|
Kako sred leta... takrat bom mogla bit že v blagoslovljenem stanju, če hočem izpolnit normo, ki si mi jo postavla
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:29:29
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Kako sred leta... takrat bom mogla bit že v blagoslovljenem stanju, če hočem izpolnit normo, ki si mi jo postavla neeeeeee....letos zanosiš-potem pa cvilipili pokuka na svet bilokdaj
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:29:45
|
|
|
|
Anonimen
|
a vesta Tjazy in Mič, da sem o vaju sanjala dans? ne vem kaj, sicer ampak se sam to spomnim...ko smo se včeraj pogovarjali...pol pa sem sanajala kaj si pa sanjala??
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:31:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ena je več kot dve...a veš zakaj? ker smo vsi ENO...zato je dva manj... A pol je Mic manj kot eno.. in se fantek je povrh vsega.. :)) Mič fantek Mič a veš da si ti fantek? Ne se....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:31:53
|
|
|
|
mami_miki
|
nek zdravstven dom, in smo se tam dobili-najprej smo se prek računalnika in potem smo se zmenili, da se dobimo tam...ne vem več, sem pozabila...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy A pol je Mic manj kot eno.. Zdaj me sploh ni....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:33:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a vesta Tjazy in Mič, da sem o vaju sanjala dans? ne vem kaj, sicer ampak se sam to spomnim...ko smo se včeraj pogovarjali...pol pa sem sanajala Hmmmm. A pol je bolje, da sem danes tiho...?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:33:28
|
|
|
|
Pikec
|
Zdaj me sploh ni.... Noja zdej je to druga...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:33:39
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...smo se odločili, da gremo drugo leto v Primošte, letos pa verjetno na Rab...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 12.2.2008 22:33:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki nek zdravstven dom, in smo se tam dobili-najprej smo se prek računalnika in potem smo se zmenili, da se dobimo tam...ne vem več, sem pozabila... .....ja Pikc je rojevala, kaj pa druzga...
|
|
|
|
Ginekološka vnetjaVrtnica79Kako pogosto se vam vnetja ponavljajo?vsak mesec (
12%)

na par mesecev (
41%)

samo v nosečnosti (
14%)

nikoli še nisem imela vnetja (
33%)
Število vseh glasov: 348Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!