barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso ja, sebićnost pri nekaterih moških je trajna in neozdravljiva bolezen.... Se podpišem jaz zdajle pod tole. Tu se ne da nič narest. To je tako, kot da bi učil kravo plesat. Eni so malo manj sebični, eni bolj, ... Brezveze! Težava nastane tam, ko me ne zmoremo več. Včasih si mislim, da sem sama na tem svetu in v zadnji dnevih kar v jok padam, pa še mamini problemi me težijo, ... Me res nismo stroji in jaz tudi ne razumem kako ne more nekdo pomagat. Hodimo ravno tako v službo, rojevamo in skrbimo za otroke, gospodinjstvo in še zanje. Samo v službo bi pa jaz tudi hodila, pa mi ne bi bilo treba pucat, pospravljat, ... Skye zaregled. Tebe bodo imeli zdaj pod kontrolo, da nam ne bi ti pobegnila rodit. **** je bil moj prvič zraven in od njega pričakujem, da bo tudi drugič. Tašča pa je že tudi pripravljena, da bo tistih nekaj dni z Jako, ker drugače bom jaz kar domov šla. Saj če mene ni je ok pri nas doma, drugače pa dva moška skup pustit je prava katastrofa, sploh ker sta oba trmasta. Da bi moj likal? Nikoli. Sesalec je uporabil 3-krat v enem letu. Posodo pa še zloži, če mu naročim. Ostalo pa je vse moje delo. Kar pa se vere tile nič ne moriš. Meni je ful lepo ko nekdo v nekaj verjame in stoji za tem. Si to kar si in te tega ni srram pokazati. Aurora mojega dragega so tudi domov pošiljali, ker so mi sprožili popadke in je trajalo in trajalo. Samo sem bila jaz tista, ki sem mu rekla da naj kar lepo nazaj pride. Jestt pa nazaj. In tako je tudi bilo. Je bi od jutra z mano pa do cca 22-ih. TamaraJ ko mene moj mali razkuri ali pa ko sem slabe volje, vedno pride čez par minutt do mene in reče mami jaz mam tebe rad, ti maš tudi mene rada. Pa stiska se k men, potem pase gre igrat. Take pobce rabimo!!! Kaj je pri nas možnost CR v nekomi? Nimam pojma kako se reče. Si pri zavesti in samo od pasu navzdol "omrtvičen". Semi zdi, da bi bilo to dosti boljše za mamice in otročke.