Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

zaregled. Tebe bodo imeli zdaj pod kontrolo, da nam ne bi ti pobegnila rodit.
prvič zraven in od njega pričakujem, da bo tudi drugič. Tašča pa je že tudi pripravljena, da bo tistih nekaj dni z Jako, ker drugače bom jaz kar domov šla.
Saj če mene ni je ok pri nas doma, drugače pa dva moška skup pustit je prava katastrofa, sploh ker sta oba trmasta. Da bi moj likal? Nikoli. Sesalec je uporabil 3-krat v enem letu. Posodo pa še zloži, če mu naročim. Ostalo pa je vse moje delo. Kar pa se vere tile nič ne moriš. Meni je ful lepo ko nekdo v nekaj verjame in stoji za tem. Si to kar si in te tega ni srram pokazati.
Upam da te vmes mož in sin kaj obiščeta.
kupile žabice in slinček? Moje mnenje glede slinčka je sledeče, če otrok je sam takrat pride slinček zelo v poštev, dokler pa me hranimo otročka pa so dovolj če mu okrog vratu nadenemo bombažno plenico. Kaj pa ve mislite?