LANLAN
|
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO Lep valentinov pozdravček tudi od "naju" ! Saj, moram priznati, da vas v teh minulih dneh nisem uspela dosledno spremljati in brati, kar pa sem preletela (po več strani hkrati) pa si nisem z gotovostjo zapomnila, katera je kaj napisala . Sem pa 100% mislila na vse vas in hkrati držala pesti za vse kar se vam je dogajalo, da bi se res vse končalo dobro! Tiste, ki ste srečo rabile še bolj, pa sem držala pesti z dvojno močjo. Zato pa se zadeve razpletajo dobro, a ne?! . Počasi se res menda že približujemo 100 . Super in dobrodošlica vsem novo priključenim !!! Še posebej pozdravček primorki karmar, ker jih iz njenega konca res menda ni ravno veliko! Zelo vesela sem bila pozdravčka spelke12 in prijazno pozdravček tudi vračam, danes celo valentinovo obarvanega! Pa ne takšnega s komercialnega vidika ampak z vsebinskega. Nimam veliko časa in moram počasi zaključiti. Popoldan bom danes v MB in nevede morda srečam kakšno "našo avgustovko", saj vas je iz MB kar nekaj. Pa kaj, ko pa nobene ne poznam . Prilepite kakšne fotke (mislim za vse avgustovke, ne samo za MB). Jaz sem bolj vizualni tip in si obraze vedno kar dobro zapomnem, kakšna imena pa mi sprva ponavadi uidejo. Zato pa samo po nikih včasih ne vem točno katera je kaj napisala. Sayuri npr. ne bom zamešala z nobeno drugo, ker imam s pomočjo njene fotke popolno predstavo, pa Majo T. si tudi predstavljam, ...... Tudi mi urejamo oz. preurejamo mansardo, zato greva danes malo na ogled v Rutarja, Bauhaus, .....in na koncu, če bo še kaj časa ostalo v Europark. Reeeees rabim nove čevlje....... ........ !!! Sem imela namen malo urediti album in dat not slikce še od pusta, pa od tega tedna kako naš mišolin pomaga pri delu in kako zavzeto beli stene,......pa ali ne utegnemo ali pa ne pridem do rač. Ali "ta velik programira" ali "ta mali gleda risanke"......Tako da, upam da mi enkrat uspe. By the way - LANLAN - super izgleda vaša mansarda, predvsem zelo svetla in sodobna . Lep sončen pozdrav iz CE! HVALA... ZDEJ PA RES GREM DOL IZ "VAŠEGA"FORUMA.....
|