Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:55:57
|
|
|
|
Pikec
|
a hujšaš? Ne hujšam, sam mi je noro zapašala juha.... pa je ne maram sploh... sem jo pojedla cel lonc. Plesne se ponavad končajo tko da naju kelnarca, ki je že v bundi zrihtana za dam, meče usred noči ven s kafiča. .... So pa čist taka navadne plesne... .. v dvoje
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pikec...a si lačna spet? jaz še nisem... Jst že cel dan juho jem... s tem, da juhe ne maram spljoh . Nč jasno... a hujšaš? Da ni cvilipili na vidiku ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:57:01
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a sta lahk mal bolj ažurni? A dej no.....ves da me CIST sisas zadnje dni....pa se na Ruse naj bi mislila.... ja! morš vse hkrati... dans spet nisem nič spala...pa sem že taaaaaaaaaak utrujena... a tisi kaj utrujena na konc dneva?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:57:35
|
|
|
|
Pikec
|
Da ni cvilipili na vidiku ? Na ta način se je zgodilo sam enkrat in ene 2008 let ni več moderno. Pa še dans se o tem govori
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:57:39
|
|
|
|
Anonimen
|
So pa čist taka navadne plesne... .. v dvoje Od kdaj pa tile sloncki plesejo.... ? Mam abcutek, da je velikonocni zajcek ze zacel svoje obiske...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:57:49
|
|
|
|
mami_miki
|
aja pikec...no...mislim, da bo cvilipili,,,že se pripravlja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a sta lahk mal bolj ažurni? A dej no.....ves da me CIST sisas zadnje dni....pa se na Ruse naj bi mislila.... ja! morš vse hkrati... Se noge namakam, ce je to olajsevalna okoliscina...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 21:58:46
|
|
|
|
mami_miki
|
men ta tud bolj pleše kot ne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:00:05
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič..a si jh vsak dan namakaš? joj...jaz se pa ne spomnim....bi tud! a pod mizo za računalnik si vodo prineseš?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:00:19
|
|
|
|
Pikec
|
Prosim lepo to je jive a ne vidte . Al pa v najslabšem primeru čačača
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:00:59
|
|
|
|
mami_miki
|
eno mi je moj že nekaj časa nazaj predstavil, ko je sam enkrat z enim spala, pa je bilo za dost
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki men ta tud bolj pleše kot ne Pa ve niste resne .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:02:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki aja pikec...no...mislim, da bo cvilipili,,,že se pripravlja Trenutno je 2:0 za cvilipilija. Pikc, saj imas ostro risarsko oko. Daj se 1x poglej, kaj delata sloncka. Abstraktno :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:02:57
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki men ta tud bolj pleše kot ne Pa ve niste resne . res!! jive ali pa rock'n'roll
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:02:58
|
|
|
|
Pikec
|
pa je bilo za dost Sam ta za ktero jst vem ni z nobenim (no z en tiče je bil vmes baje k ji je reku da bo noseča )
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:03:41
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki aja pikec...no...mislim, da bo cvilipili,,,že se pripravlja Trenutno je 2:0 za cvilipilija. Pikc, saj imas ostro risarsko oko. Daj se 1x poglej, kaj delata sloncka. Abstraktno :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:04:10
|
|
|
|
Anonimen
|
joj...jaz se pa ne spomnim....bi tud! a pod mizo za računalnik si vodo prineseš? Te bom spomnila :). Aj, pejt po vodo, te pocakam. Ja, pod stolom je lavorcek... , mal soli in malo etericnega olja za disavo. Saj to ne vem, ce je potrebno, najbrz ni, ampak mi lepo disi :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:04:38
|
|
|
|
Pikec
|
Pikc, saj imas ostro risarsko oko. Daj se 1x poglej, kaj delata sloncka. Abstraktno :). Peštata grozdje? Tlačita zelje v sode?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:05:20
|
|
|
|
mami_miki
|
ne..ampak mora bit kr šok...da greš z enim spat, ko sta s mogoče prvič vidla, ali drugič, nič nimata drugač, se ne zaljubita...pa zanosiš...kr zanimivo kaj češ, se dogaja, mogoče pa je kateri ok...ene grejo sam s kom, da zanosijo, potem pa niso skupaj...vsak kak mu paše pač..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:05:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Pikc, saj imas ostro risarsko oko. Daj se 1x poglej, kaj delata sloncka. Abstraktno :). Peštata grozdje? Tlačita zelje v sode? NE!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:06:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ne..ampak mora bit kr šok...da greš z enim spat, ko sta s mogoče prvič vidla, ali drugič, nič nimata drugač, se ne zaljubita...pa zanosiš...kr zanimivo Kr zanimivo, ja....kr....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:07:32
|
|
|
|
mami_miki
|
pikec! meni slonček tudi bolj pleše kot kaj druga! s tabo držim! gremo : ..evo me tri plešemo jive na ta komad: http://www.youtube.com/watch?v=T1Ond-OwgU8
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:08:50
|
|
|
|
Pikec
|
oki šefica pa naj bo ne.... Me spomin mal matra, veš
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:09:13
|
|
|
|
mami_miki
|
ehhehe...daj poglejta! še v tempu so skor kak bi lahk kaj druga na ta tempo počeli...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 14.2.2008 22:10:07
|
|
|
|
Anonimen
|
imate kej zanimivga dons?
|
|
|
|
vrednost idejenada56Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?manj kot 100 eur (
18%)

od 100 do 250 eur (
18%)

od 250 do 500 eur (
18%)

več kot 500 eur (
45%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!