Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. K moji tašči je fajn iti jest ob nedeljah, ampak samo enkrat na mesec, ker sem se že prenajedla njenih nedeljskih južin, ker je vsako nedeljo istoooooo.
Tak dolgčassssss.

in moja
jedla makarone in bolonjsko omako, jest pa včerejšno južno (luleke s sledjo omake).
...če boš imela čas seveda!!!
ni marala aventa tja do 1 leta. Samo nuk, prav zabrisala je flaško in tulila dokler nisem prelila v Nuk stekleničko. Pa so po mojem mnenju aventove stekleničke in cuclji veliko bolj praktični... Še posebaj pa magični lonček je zakon. No sedaj hvala Bogu pije zvečer meleko iz aventa in tudi magični lonček še vedno uporabljamo...
spimo, jaz si dam med nogi povšter, ker me drugače kolki bolijo. No mene je pa zanimalo, če daješ zvito plenico med nogi, kako ti je ratalo dati plenico, če tamala spi v spalni vreči.
, za vikende naju pa ni doma ker greva okoli oz. do mojih staršev. Sedaj ko bom imela počitnice (juhej šolstvo