Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, meni je sicer ok - se pozna, da ni tako suh zrak, ne vem pa, kakšno vlažnost v % imamo
.
. Današnja vročina 37,5. Nekje na meji, torej. Diha manj plitvo in malo počasneje (nisem pa štela vdihov). Sej mogoče bi moral it na Metelkovo, sam kaj, ko mam fobijo, da bomo pa pol pa še s kakim rota domov prišli
.
- bom probala, ko bo lačen, ker tole je blo kar mal tko vmes). So pa res kar precej vodene.
A si je katera dala odstranit znamenje v KC pri plastiku? Ali je treba it zadevo najprej njim pokazat ali lahko samo posljem napotnico, da mi posljejo datum?
.ma naj gre nekam in ta vrtec,vceri sm sla kupt toplomer k se mi je sesu in na digitalnega ne dam kaj prevec,ga mam sam za rezervo in jaz tko hocm sprobat toplomer mu zmerim vrocino pa se tak cudn se mi je zdel neki siten pa spat ni mogu in glej ga
, pa
za vaše mamice, pa čestitke vsem, ki ste te dni praznovali.
. Pa nisem pol pr našmu nič tko kritičnega opazla. Drgač pa še
.