|
RE: septembrke 2007, 2.krog 18.2.2008 11:14:03
|
|
|
|
sandra85
|
vsem bubančkom en velik topel in zdravilen objemček vem kako vam je lumpa ne bit slabe volje prav je, dase tuki skašljaš, da ti je potem mal lažje carmy revček, vnetje ušesk samo da je mimo!!! ve, ki hujšate: zakaj ste tako žalostne, ko imate sadni dan? a ne marate sadja? js bi lahko živela samo z sadjem (lubenica, banane, jabolke,....njami!!!) enej je danes še vedno mal tečen in ko sem poklicala P, da ji povem da je dobil pikice (da napiše v njegov karton, da je res prebolel 6.o.b.) je rekla, da bo tečen še bolj kot takrat ko je imel vročino, ker jih izpuščajčki lahko srbijo revček! je pa rekla, da gremo lahko normalno na sprehod to sem komaj čakala!!! sam ne smemo v družbo otrok, da se ne nalezejo-to pa mi je logično prenosna posteljica mi jo bomo zdaj enkrat kupili-imam eno nagledano, imamo pa tudi stajico (prenosna posteljica je mičkena in se bo težko not prosto gibal...) vsaj meni se tako zdi, ker mi imamo kr veliko stajico punce ne nam zavidat morja, vrjamete ali ne, js vam zavidam gore, hribe, gozdove, svež zrak,.....mogoče sem čudna, ampak čisto vsako leto komaj čakam, da gremo v naš vikend na gorenjsko!!! no, zdaj spijem kavico do konca in greva vnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn lep sončen da vam želim!!!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|