bt08
|
Čer! Punce sam tok da se na hitro javim.Včeraj sva mela večer in noč je bila sam onajina,in je res bila samo najina.To morte probat in pelat svoje drage fante možove na to kar sva včerej šla.To je pa res uživancija,romantika na višku cel večer. No da mal opišem kaj in kako je blo,ko sva tja prišla naju je čakal jacuzzi na njem pa svečke,rožce,šampanjček,skleda sadja.Mal sva se nmakala,smejala,lubčkala.Pol po uri sta pap rišle dve maserke in naju celo uro masirale po celem telesu,ležala sva na jogijih takih posutih z rožcam in sva se jima čist prepustila.Muska nežna,dišave lepe,soj sveč,tema...Res božansko.Minilo je tik tak.Pol je pa sledila večerja ob svečkah,sama sva bila,nekej v kotu,počas sva jedla,sva mela slow food varianto,res dober,mal vinčka.Pol ko sva končala me je pelu nekam na kavico in nato poslušat musko oz fante keri nama bodo igrali nap oroki,pa sva mal vinčka pila,plesala.Res je bilo noro lepo sva se mela,sva kot na novo zaljubljena.Ko sva pa dam prišla,pa ne povem naprej. Dans je bil mal težja nedelja,mal sem ne naspana,zmatrana.Zato pa kr šibam v postlo,da nadoknadim noč.