Juno
|
Živjo nosečke, malo se vam javljam, da ne boste čisto pozabile name. Jaz se, odkar sem prišla iz bolnice, strogo držim zdravnikovih navodil in večinoma ležim v postelji. Na srečo je moj možek krasen in lepo skrbi zame. Kuha, pere, obesi, posesa, pomije - ja, ni lahko biti mož nosečke. Se bom še razvadila . Najbolj pomembno je to, da se počivanje očitno obrestuje in da mi je boljše. Krčev je le še nekaj na dan, kar je normalno. Danes imam pregled pri svoji g. in upam na dobre novice. Vam jutri sporočim. Vidim, da se naše število povečuje. Dobrodošle vse nove nosečke! Želim vam lepo nosečnost in zdrave poletne navihančke. Tinky, verjamem da si doživela šok, da je tvoji pupi lulek zrasel. Ha ha. Bolje sedaj, kot na porodni mizi . Sedaj se spet lahko lotita zbiranja imena. Saj to je prijetno delo. Če se ne motim, si pred časom omenila, da bosta otročka poimenovala Teo, če bo imel lulčka. Ti moram povedati, da je mojemu možu to ime full všeč, že od začetka navija zanj. Evo, eno idejo že imata. Midva imava zaenkrat izbrano eno drugo ime, a ker odločitev še ni dokončna in ker imava še veliko časa da si premisliva, ga raje ne bom izdala. Punce, uživajte v sončnem dnevu. Blagor vam! Jaz moram pa doma počivati....