Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: juniorka Afnica- vidim, da si ravno prisotna in sem se spomnila... a ste šli kaj plavat pri vas?? Midva sva samo na Ptuj, pa bi še na ta konc enkrat skočla, ko imam tudi blizu, pa ne vem, kako je zdaj kaj z malimi tam Ne, mi še nismo bili nič na bazenu. Predvsem zaradi izpuščajev in suhe kože. Čakamo na morje. O naših termah nimam nekega mnenja...1x sem bila tam ilegalno-ponoči -mladost je norost in 1x poleti podnevi, sam nimam nekega mnenja, sploh ne vem kako imajo kaj za male zrihtano, ker si nisem porajtala- takrat še nisem bla mami, niti nismo planirali. Vem le, da je na Ptuju fajn in da se naše s kakšnim Ptujem, Moravci, Olimjem ne morejo primerjat. Z mojim sva vedno drugam šla. Je pa res, da se je fajn za sprehajat okrog. No, drugače je pa pri nam zelo pestro...oba na noge, tudi upata se spustit , po max. 5 sekundah pa čof na rit. Stajice ne marata najbolj...potem veste kaj cel dan delam...lovim ju in pazim, da kam ne udarita...da mi vsega ne pobereta s klubske mizice, regala...noro pač. Me zanima kaj bo rekla v razvojni, saj smo mi korigirano le 7m stari. Ampak jaz ju ne morem zvezat. Kaya...upam, da je pupa sedaj vredu. Joj, kak me je tega strah! No, sem se malo razpisala, čeprav nisem imela namena. Lep pozdrav vsem mamicam in sončkom!