Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:44:36
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič II čao sOULatka U, full lusno :)). Evo pa sem našla nov nick je dober a ne? avtorske pravice prosim Nasla sorodno duso , pa takoj na pravice mislis....a bo to dobro? hehe...hecam se ..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:45:04
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki jojme zebe nehamo kurit ob 23... Lavor, lavor, pa nogce namocit... nimam lavora A nardiva eno kompenzacijo... ? ja...ti men lavor, jaz tebi????
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:45:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ja...da se ne kriviš! rešit je treba s krivdo in krivico... sprejet odgovornost, ne da se kriviš! Točno tako! Zdej pa lahko noč.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:45:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič II čao sOULatka U, full lusno :)). Evo pa sem našla nov nick je dober a ne? avtorske pravice prosim Nasla sorodno duso , pa takoj na pravice mislis....a bo to dobro? hehe...hecam se .. sej vem...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:45:53
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki ja...da se ne kriviš! rešit je treba s krivdo in krivico... sprejet odgovornost, ne da se kriviš! Točno tako! Zdej pa lahko noč. glej še boljš: SOULatka
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:46:25
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...a mi daš en lavor, jaz ti pa knjigo pošlejm?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:46:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Mič...a mi daš en lavor, jaz ti pa knjigo pošlejm? Jaaaaaaaaaa :)))). Pa kilo soli dobis za zacetek...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:48:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ja...da se ne kriviš! rešit je treba s krivdo in krivico... sprejet odgovornost, ne da se kriviš! Zdaj pa mam vprasanje....za celo noc...al pa dve . Za kaj ne sprejemam odgovornosti?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:48:17
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Mič...a mi daš en lavor, jaz ti pa knjigo pošlejm? Jaaaaaaaaaa :)))). Pa kilo soli dobis za zacetek... hehe... a Mičica je še vedno na morju? je lepo vreme a ne?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:48:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Zdej pa lahko noč. Lahko noč :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:49:36
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja...da se ne kriviš! rešit je treba s krivdo in krivico... sprejet odgovornost, ne da se kriviš! Zdaj pa mam vprasanje....za celo noc...al pa dve . Za kaj ne sprejemam odgovornosti? no..zakaj ne? se raje kriviš, da si kriva pa boga potem, ali pa so krivi drugi... da ima mal ego predstavo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:51:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič II ja...da se ne kriviš! rešit je treba s krivdo in krivico... sprejet odgovornost, ne da se kriviš! Zdaj pa mam vprasanje....za celo noc...al pa dve . Za kaj ne sprejemam odgovornosti? no..zakaj ne? Ne zakaj....ampak za kaj...kaj ti mislis?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:51:52
|
|
|
|
mami_miki
|
za svoja dejanja!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:52:12
|
|
|
|
mami_miki
|
za svoja občutja!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:52:43
|
|
|
|
mami_miki
|
ZA VSE KAR SI...kar ustvarjaš...za VSO SVOJE ŽIVLJENJE!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:53:02
|
|
|
|
mami_miki
|
ZA VSE kar se ti DOGAJA!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:53:19
|
|
|
|
mami_miki
|
za to...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj vem, da sem...mislim, da sem....ampak za nekaj gotovo nisem....kaj je tisto nekaj, to me zanima, česa ne vidim?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:57:00
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Saj vem, da sem...mislim, da sem....ampak za nekaj gotovo nisem....kaj je tisto nekaj, to me zanima, česa ne vidim? Mička...dajva jutri tu dalje... jaz flyfly...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 20.2.2008 23:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Čau čau :) Lepo spi.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 20:42:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Čau :). Jaz sem ze namocila noge :)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:31:11
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič! dans si pa zgodaj namakala a si tu?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:37:57
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič..za kaj nisi sprejela odgovornosti sprašuješ? hm...pomisli na vse, kar te jezi, dela žalostno, te spravlja v slabo voljo-za vse to še morš prevzet odgovornost...ne vem...za osamljenost,..za vse, kar ti ne paše oz. za vse karkolki storiš... ponavadi če je ok nam in drugim-dobra dejanja, ne govorimo op prevzemanju odgovornosti , čeprav smo tudi za dobro odgovorni, ne samo za slabo-to pa je tud nekaj, a ne?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:37:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj, čau, ravno se odpravljam spat...danes sem ze kavo za zjutraj skuhala . Kaj ti pocnes :)?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:39:08
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...če greš ti, grem jaz tud delala sem tiramisu, pa sm nekaj zašuštrala, ker ga že dve lti nisem, pa se pozabla pa sem preveč mleka dala, pa se ne zogsti krema
|
|
|
|
PolitikAdminSi želiš, da tvoj otrok, ko odraste, postane politik? da (
14%)

ne (
70%)

ne vem (
2%)

mi je vseeno (
15%)
Število vseh glasov: 115Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!