Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:40:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Nič hudga za tiramisu, kar z zlico ga pojej.... .
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:41:57
|
|
|
|
mami_miki
|
dobimo jutri obisk, pa se bom mal potrudla, al pa bodo vsi z žlico ono za juho jedli
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:42:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko se enkrat naredis.... . Al pa palacinke speces :))
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:43:25
|
|
|
|
mami_miki
|
kak si ti kaj?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes malo mesano.... . Zdajle sem fajn, mal me v prste zebe
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:45:13
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Danes malo mesano.... . Zdajle sem fajn, mal me v prste zebe mene je dans tud ful v noge zeblo.. zakaj si mešano? a nisi taprava?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.2.2008 22:45:45
|
|
|
|
mami_miki
|
jaz sem v bistvu tud mal mešano..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:45:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Lahko se enkrat naredis.... . Al pa palacinke speces :)) kdo pece palacinke??? njamsi.. pa ena dobra scespljova domača marmelada bi morala bit se zraven.. :)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:46:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah kr neki,... Micico pogresam
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:48:29
|
|
|
|
mami_miki
|
O Tjazy... Mič...saj je vedno s tabo Mičica...če je prisotna fizično ali ne...saj veš to a ne?...ljubezen je neomejena na fizično...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:48:52
|
|
|
|
mami_miki
|
Tjazy...jaz imam najrejae palačinke z nutelo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy kdo pece palacinke??? njamsi.. M_m, mogoce jutri.... ...sam ne vem, ce smo povabljeni
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:49:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy pa ena dobra scespljova domača marmelada bi morala bit se zraven.. :) A jo bos uspust pri nasi mami vzel :))?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:50:10
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy kdo pece palacinke??? njamsi.. M_m, mogoce jutri.... ...sam ne vem, ce smo povabljeni zdaj je tIramisu v igri...grem jutri še eno kremo kupit palačinke-joooooooj jih že dolgo nisem-upam da še znam..hehe...ne-walda da znam
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:50:13
|
|
|
|
Anonimen
|
saj je vedno s tabo Mičica...če je prisotna fizično ali ne...saj veš to a ne?... Vem....ampak vseeno ne vem vedno...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:51:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II saj je vedno s tabo Mičica...če je prisotna fizično ali ne...saj veš to a ne?... Vem....ampak vseeno ne vem vedno... nooo.. tole v teh primerih ni prevec dobra tolazba..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:52:18
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II saj je vedno s tabo Mičica...če je prisotna fizično ali ne...saj veš to a ne?... Vem....ampak vseeno ne vem vedno... ja...te razumem... jaz te sam spomnim... veš, to je to, ko smo vezani....saj jaz tud malega pogrešam miljonkrat-pa se skušam čim več na to spomnit...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:52:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki zdaj je tIramisu v igri...grem jutri še eno kremo kupit A bos se enga naredila? Znam recept iz glave...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:53:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy nooo.. tole v teh primerih ni prevec dobra tolazba.. Saj se ne tolazim, samo povem, ko m_m ravno vprasa.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:53:21
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič II saj je vedno s tabo Mičica...če je prisotna fizično ali ne...saj veš to a ne?... Vem....ampak vseeno ne vem vedno... nooo.. tole v teh primerih ni prevec dobra tolazba.. no...kaj pa bi ti rekel Tjazy? kaj pa naj rečem? ...drugače ne znam več mislit...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:53:52
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki zdaj je tIramisu v igri...grem jutri še eno kremo kupit A bos se enga naredila? Znam recept iz glave... sam kremo bom dodala! pa bo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy pa ena dobra scespljova domača marmelada bi morala bit se zraven.. :) A jo bos uspust pri nasi mami vzel :))? povej ji.. da ji ne bo kaj cudno..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:54:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki palačinke-joooooooj jih že dolgo nisem-upam da še znam..hehe...ne-walda da znam Tudi palancinke znam naredit :), samo jih ze dolgo nisem pekla, k mi pol stanovanje tri dni smrdi pa me nervira.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:55:26
|
|
|
|
mami_miki
|
čakta zdaj vidva...kaka marmelada?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:56:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki čakta zdaj vidva...kaka marmelada? Slivova.
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
pirhiLelly28 RRna kakšen način barvate pirhe?z kupljenimi barvami (
31%)

z naravnimi rastlinami (
69%)

ne praznujemo velike noči (
0%)

kupimo že pobarvane v trgovini (
0%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!