cv3rklic4
|
deluje 100%,spij sedaj nazačetku,vem slišalo se bo grozno od 5-6 litrov vode,skušaj zdržat en teden,potem pa zmanjšaj na 4 litre še en teden,potem pa po minimalno 3 litre na dan,boš videla ne bo ti treba antibiotikov jemat,samo školjko si rezerviraj Če res pretiravaš s pitjem, je urinske poti mogoče "sprati". No, kar se vsega tega tiče, meni ni nič pomagalo, urin ima še vedno mnogoštevilne bakterije. In ker - kot sem že napisala včeraj - sem alergična na penicilin, mi ne morejo dat nobenega antibiotika. Lahko samo upam na najboljše, ker je baje velika nevarnost prezgodnjega poroda. Pa saj ne gre zame - okuži se otrok, ko se rodi in potem ti en dan starega že filajo z antibiotiki. Groza. No, upajmo na najboljše - srečno vsem sotrpinkam v tehle podobnih težavah. Zato tudi urologi, zdravniki ob vnetju mehurja, ledvic priporočajo npr. vsaj 2 litra URSI čaja, ki je nekakšen naraven antiseptik poleg ostale tekočine. Ampak ker si noseča, se ursi čaja izogni in ga kar nadomesti z navadno vodo, čajem, lahko tudi mineralno--ampak litrov mehurčkov pač ni dobro popit. Definitivno ne pit Ursi čajev, ker za nosečnice niso primerni! Jaz pijem čaj poljske preslice in koprive, jem brusnice in bučno seme ... in s strahom vsakič čakam izvide Malo sem zamorila sceno ... sori, samo mi je res kar grozno, ker se v bistvu počutim čisto ok, samo skrbi me pa vseeno.
|