|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Čigumi
11.4.2008 12:32:00   
simona pirc
Težko napišem mnenje glede čigumijev, ker nisem velik uporabnik le teh. Sočustvujem pa s Pizemco, ki so jo nekatere tako napadle. Na forum hodim že od oktobra in sem le bralka. Šele včeraj sem se aktivno pridružila pa mi je bilo že zvečer žal, ker sm bila takoj rahlo napadena, ker nisem nečesa razumela. To je tudi razlog, da sem toliko mesecev le brala vaše izjave in se zraven velikokrat smejala ali pa tudi razburjala, ker je bilo napisano mnogo traparij. Meni osebno je moja ginekologinja še ta ponedeljek, ko sem ji omenila, da si znanje nabiram na RR rekla, da naj se tega poslužujem čim manj, ker je na njem veliko stvari, ki te lahko zbegajo.
Pričakujem svojega prvega user posted image  in se zavedam, da potrebujem čim več informacij. Škoda, da si veliko zadev ne upam niti vprašati na tem forumu. Sem se pa zavestno odločila, da svoje identitete ne bom skrivala, ker stojim za svojimi besedami. Lahko me pa primerjate tudi s svojimi otroki (kokr ste prej njo) in se celo z vami strinjam, da sem včasih res še pravi otrok, ki pa pričakuje user posted image .   Tudi vi ne veste vsega, v to bodite prepričane, zato sem omenila, kaj mi je rekla moja ginekologinja. Bodite prepričane, da to stran redno spremlja.

(odgovor članu racka28)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Čigumi
11.4.2008 13:02:34   
racka28
Simona, se podpišem pod tvojo izjavo. Tudi jaz raje ne sprašujem (moja 1. user posted image ), vendar, upoštevaj mnenja tistih, ki ti svetujejo in ti želijo dobro, druge pa preprosto prezri - čeprav vem, da je to večkrat zelo težko. Najbolj pametni in nesramni pa tako in tako vemo, kdo so.

Pa lepo user posted image  ti želim!

(odgovor članu simona pirc)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Čigumi
11.4.2008 21:11:11   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaštrun

moj bog! ko mislim, da slišim že vsa neumna vprašanja, se vedno pojavi še kakšno user posted image


Se kar podpišem. Tak kak se zdaj režim, se že dolgo nisem. user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Kaštrun)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?