Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. ampak če bo res poleti odprta v Villese...ni blema !!
vstane ob 7h in gre ob 9h spat za 2uri, potem gre spat ob 14h za dve urci in zvečer ob 20h ga ni več
opet me je ujela 39 !!! tolko kot sem zadnje čase bolna, nisem bila še nikoli
Valu na kraj pameti ne pride, da bi se na vse 4 postavil...
delajo
Žana pozdravite se , da se končno kje srečamo.
). Pr 6ih je sama vstajala in se z vseh štirih poskusla vržt gor, pa ujet za rob postelje, zato smo jo takrat prestavli v prenosno posteljico (ker se je z glavo butala ob les na vrhu
). Samo pazi, če boš to naredila, te zna križ zaj..., ker se moreš močno noter sklonit za otroka dvignit. no ja, tebi itak spijo ponoči, tko da ni tak problem - jaz sem jo mogla miljonkrat na noč popravljat
. Zdej pleza in pleza in pleza - na tamalo otroško mizo (stolčke smo ji umaknili, da ne bi plezala na omaro, ampak smo jo samo spodbudili še k višjemu dvigovanju noge in zdej že uspe prilezt na tip-trap, na navaden stol), tko da samo čakam, kdaj jo bom našla z nogo čez posteljco - pol pa ne vem, kam jo bomo dajali spat.