Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Popadkov v glavnem ni, sem pa prej "našla" sluz, pa zaradi izcedka od včerajšnjega pregleda ne vem al je bič čep ali ne, ker je še mal rajvkaste barve od izcedka zraven
Danes itak ni dan za rodit, glede na to, da je g. Drnovšek umrl
, kot mamicam in njihovim
! Se beremo jutri dopoldan
. DAnes je en tak lep dan za rodit
Meni itak nič ne pomaga... Jota, vroč tuš, hoja, pospravljanje, likanje... Samo čakam lahko da pride samo od sebe... Se mi je pa sanjalo danes, da sem rodila tako lepega
, še težo in velikost vem, samo so ga oblekli v punčko.
Bom počakala da moj pride (kmalu) in šla potem z njim na CTG, če bo sluajno treba kar gor v porodni ostat
. Eh, se bomo že privadili in tudi kmalu zrasli
rihtat okolico in so potem zvečer spili trije 2 litra borovničevca in bili pijani kot trombloni, jaz pa nisem hotela preveč težit, ker nisem vedela če so to pravi popadki al ne)v glavnem, ob pol petih zjutraj zbudim mojega naj me pelje v Celje, ker sem imela popadke že skor na 5 min. Njemu itak ni bilo najbolj jasno ker se je zbudil še vedno orng pijan. No sem si mislila: preklet ded zdej bo pa zraven mene pijan v porodni, groza!!!! Celo pot v Celje me je blo kr mal strah ker se mi je zdelo da bo itak vsak čas zapeljal na bankino in bom v avtu rodila
. V glavnem živa in zdrava prispeva v porodnišnico in sledi CTG in vaginalni pregled. Stanje: premalo odprta, moram še na oddelek moj pa naj gre še domov in ga bodo kasneje poklicali ko bo šlo zares. No sem si mislila: hvala bogu se bo vsaj streznil.
, jupii, sam ko nebi tak bolele.