janet
|
Dobro jutro srečke !!!! No js bedim od pol petih, sem ležala do pol sedmih pa ni šlo zaspat, zaj sem pa že po zajtrku, pa čakam da bo ura osem da Nežo zbudim. Ta teden imajo počitnice, sam je mela izbiro za danes in jutri neke delavnice - likovne - pa želi it v šolo izdelovat, tak da jo peljem ima od 9-12.45, pa jutri od 9-12.00, hvalabogu da jih vsaj spat pustijo mal dlje. No v sredo ima pa pohod s planinci - hoče bit vsepovsod vključena (me zanima kak dolgo bo to trajalo ), če bo vredo vreme, in to od 8.30, pa predvidoma do 13.00 ure, da ne bo tako nedolžna tura. Je aktivna še za mamico zdaj zraven. No pri nas je že sonček pokukal, bo spet en lep topel dan!!!!!!! Arabela- držim pesti!!!!!pa ti pošiljam eno za srečo!!! Fržolček - iskrene čestitke ob rojstvu tvoje deklice, zdaj pa čimprej domov! No draga dekleta, js mam pa vse pripravljeno, če bo kaj prehitevalo, pa čeprav imam še 30 dni, sam nikol ne veš. Mojmu dragemu se bi zmešalo, če bi moral kaj pripravljat, sploh ni tak tip, glavno da bo Nežo pazil in to je to. Imam pripravljeni tudi obe torbi, zame in za malija, zdaj pa sam še čakamo kdaj bo. Saj ene dest dni še ni treba, pol pa lahk, da bo lepo donošen. No lep dopoldan vsem , pa izkoristite ta lep dan, kolikor se da!!!!!!
|