Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

... Maša, saj mogoče pa vama vmes po naravni poti rata... you never know. Sem že za nekaj punc slišala, da jim je vmes, ko so čakale na umetno, uspelo ugledat
. Držim pesti!!!
. Aja, za seznam in srečanje- sem iz Gorenjske.
Tud najboljšim se zgodi, da kaj spregledajo. Sej je še čas, nič nisva zamudile, ni panike. Mal mormo itak še počakat, da bomo pol ko se dobimo, že vse
.Tako, da punce, dejmo, dejmo. Zvonček bo pa zdej zaziher pomagal. Lepo se mejte
se sprašujem, ali je to napetost zaradi ovulacije, mogoče vnetje....ali pa se je zgodila oploditev....
In verjetno preveč sprašujem, pa bo treba ciganko vprašat...
...resnično ne vem več, kaj naj to pomeni. Ali bo ful pozna O ali pa sem tudi že na K imuna ratala...
...kakorkoli, takoj po jemanju zadnje škatlice K oz
Kdaj imaš prvi pregled??? Nujno moraš tud tle v klubu poročat, kako boš opravila!!!
in čakava na 17.3. ko bo kaj več jasno kaj sva pridelala.
.Mogoče me pa preseneti, drgač pa drug mesec. Tudi jaz mislim, da bi bilo dobro, da bi se malo ginekologu pokazala, če imaš tako hude in dolgotrajne bolečine.