Bety upa
|
Hvala punce za razumevanje......Mislim, da nimam hiperstimulacijo, temveč kakšno cisto, ki jo je K spodbudil. Jaz pa sem tako neumna, da upam, da sem oplojena in da je to problem. Ker, če ne bi bilo nič, potem bi ziher bilo nič......glavno je, da se stvari ne poslabšajo.... nf in maša 82......Če ste zeeeelo firbčne, potem res predlagam, da naredite O test. Zakaj??? ker..... Urinski test pokaže drugo črtico, če je v urinu prisoten ßhcg. To že itak veste. Če prav pogledate je od spredaj ß. (beta) In nekdo je pogruntal, da se v primeru nosečnosti prvo izloča Alfa molekule, ki jih uspešno zazna ovulacijski test. Ta pa mora biti (v primeru nosečnosti) pozitiven s debelimi črtami, ker blago obarvane črte so negativne. Samo meni BC test pokaže že par dni pred M, tako da nimam potrebe vedno uporabljati O test. Na Hrvaški televiziji je en dan bil zdravnik, čebelar, ki je na veliko priporočal mamicam v zgodnji nosečnosti matični mleč (svež), ki pomaga zarodku, da hitro in kvalitetno zraste. Jaz ga pijem (vsako jutro eno žličko pod jezik, da se stopi) in dobila sem ga v trgovini Medex v LJ na Miklošičevi ul. Toliko za zdaj..... vam želim in nič drugega...
|