Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, no vsaj za nekaj časa sva rešena. Midva vsem poveva, da še ne delava na tem, ker nočem še dodatnega pritiska.
' Je pa res večina okoli mene takšnih, ki so zanosile, še preden so sploh pomislile na to.
joj, tako močne doze pa jaz še nisem zasledila??? Punce, ki ste pri Rešu: kaj nima on mnenja, da včasih manjša doza povzroči celo boljše reagiranje???? Pišuka...3 tbl/dan. Ta je pa huda... Kaj ti je G rekla, zakaj tako dozo? No, sicer pa boš kmalu videla ali je ta doza zate dobra. Držim pesti zate!!!!
..Čeprav sva skupaj že 5 let....Lažem se seveda....Pa tudi njihova vprašanja razumem..Mogoče bi jaz tudi tako spraševala, kaj pa vem...
.
že 3 dni, me zanima, če mislite, da bo danes zvečer kaj veljalo????? Joj, sem ful presenečena
, ker sem bila že ziher, da sva ta mesec zopet
in kar naenkra začel jokati, ker mu je bilo hudo, ker imava midva take težave z zanositvijo in si res zasluživa
. No ja, želim si in verjamem.
....povsod kakšne smeti se najde, ni kaj....
....
...Samo, če ne bi bilo možnosti za tvojo zanositev, bi ti to zdravniki že v oči povedali in ne bi zapravljali denarja za IUI postopke.
, štiriperesnih deteljic,... Upam, da ti danes končno posije sonček
privoscim da je prisel tvoj cas.