|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
24.2.2008 18:16:34   
neela
waiting - kdaj pa si se že naročila? Jaz sem ta teden poklicala, pa so mi rekli, da znova pokličem 1. dan M v aprilu. Ker pa imam v sredini aprila šele pregled pri G bom najverjetneje šla na laparo v maju. Vsaj tako nekako sem si 'skalkulirala'. Koliko ciklusov pa imaš za seboj??

Punce,
povejte mi prosim kdaj te dajo v postopek OBMP? Meni (od menih znanih pregledov) manjka samo še laparo. Ali to pomeni, da me bodo potem (končno!) dali v postopek umetne? Ali po laparo še 'čakajo', če slučajno rata po naravni poti????

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 651
24.2.2008 19:53:28   
Fargesia
jp, po laparo se še kr čaka...jst sem jo imela 10.7. pa se je šele zdaj spet začelo premikati (IUI)...sem pa do novembra bita čisto "bosa", tud brez K...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 652
24.2.2008 20:01:43   
neela
eh, sranje....se pravi, da moram G začet težit user posted image ... Maša, saj mogoče pa vama vmes po naravni poti rata... you never know. Sem že za nekaj punc slišala, da jim je vmes, ko so čakale na umetno, uspelo ugledat user posted image . Držim pesti!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 653
24.2.2008 20:21:52   
waiting
Neel tudi jaz sem klicala ta teden pa so rekli
naj poklicem v Marcu samo mislim da jo bom dobila sele v zacetku  Aprila, ce jo sploh dobim user posted image

Meni je G rekel da ce na laparo ne najdejo vzroka zakaj toliko casa
ne prime je naslednja postaja umetna oploditev
in mislim da me bo dal na cakalno takoj ko bom imela prvi pregled po laparo,
vsaj tako mi je sedaj razlagal.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 654
24.2.2008 20:38:35   
Petra1111
tudi meni je rekel dr. Reš, da grem na lapro, če mi do aprila ne uspe. Torej sem že zelo  blizu. Ma sem se odločila, da grem v marcu na pregled in mu malo zatežim, da mi da napotnico za lapro. Upam, da bom čim preje na vrsti, da vsaj vem pri čem sem.
neela-jaz isto čutim samo špikanje v jajčnikih,m zato imam tudi ta mesec slab občutek. Sem delala ovul.test in mi je pokazal -. Sicer sem ga delala 10 in 12.dan, amapk vseeno. No, upajva na najboljše.
maša- še malo,ne? Držim pesti, da se za 9 mesecev znebiš tega user posted image . Aja, za seznam in srečanje- sem iz Gorenjske.

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 655
24.2.2008 20:55:04   
stunfek
Punce, danes sem na Šmarni Gori pozvonila za vse iz kluba klomifenk 2008! user posted image user posted image če slučaaaaaaaaaaaaajno ne bi kovančki v fontani pri kakšni zalegli :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu Petra1111)
Neposredna povezava do sporočila: 656
24.2.2008 21:00:57   
Fargesia
Stunfek, HVALAAAAAAA!!!!

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 657
24.2.2008 21:17:07   
trinity22
Stunfek hvala za želje, neki bo sigurno pomagalo ... jjjjeeee

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 658
24.2.2008 21:51:01   
PENCA
Čao

Štunfek hvala, zdej pa zihr bo. V dveh mescih bomo vse dočakale user posted image user posted image !

Maša82 sorry, ker je bilo tako daleč nazaj. Pa saj ti nebi bilo treba iskat. Ampak nisi verjela, ane?user posted image Tud najboljšim se zgodi, da kaj spregledajo. Sej je še čas, nič nisva zamudile, ni panike. Mal mormo itak še počakat, da bomo pol ko se dobimo, že vse user posted image .Tako, da punce, dejmo, dejmo. Zvonček bo pa zdej zaziher pomagal. Lepo se mejte

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 659
25.2.2008 8:08:18   
Bety upa
Zanimivo, kako smo pametni, ko se ne gre za nas in nismo v postopku...To mislim za sebe...

Dala sem že nekaj klomifena, zanositev s klomifenom, umetne oploditve in spontane oploditve.....in še vedno sem nevedna.....

Do 7.dne po jemanju K nisem čutila nič v trebuhu....Potem pa napihnjenost, bolečine....In prejšnji dan sem cel dan ležala, da me minejo te bolečin, predvsem na desni strani. To je bil naš 10.dan po zadnji tabletki. In danes zjutraj se mi zdi, da sem s ležanjem vse skupaj malo umirila, ni pa prenehalo.

In user posted image  se sprašujem, ali je to napetost zaradi ovulacije, mogoče vnetje....ali pa se je zgodila oploditev....user posted image user posted image  In verjetno preveč sprašujem, pa bo treba ciganko vprašat...user posted image user posted image ....

Tako...zdaj pa čakanje in opazovanje....Ovulacijskih testov nisem delala, ker je brez veze. Itak ti telo pove, da se nekaj dogaja.

Joške pa ni nujno, da te močno bolijo.....Začne se nekaj in zopet ne veš, ali to prihaja M ali pa ti je uspelo....Cela štala vse skupaj....

Imejte se lepo...

(odgovor članu PENCA)
Neposredna povezava do sporočila: 660
25.2.2008 8:09:42   
Bety upa
Penca....s tabo bom približno delala BC teste in povej, kako je pri tebi....Mogoče malo primerjamo....

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 661
25.2.2008 8:16:21   
Fargesia
Bety upa...ja tkole mamo vsak mesec, a ne? a te fajn boli? tko nevzdržno? po se pejd raj pokazat. če pa ne, pol je pa to od O...ker jst mam vedno napihnjen trebuh, pa špika me...trenutno ni nič znakov. vsake tolko me prsa zabolijo, ampak en na dotik, ampak tak nekje notri. včeraj zvečer mi je vsa hrana noro smrdela in sem šla kr v posteljo in tam mi je ratalo grozn slabo, ampak nisem bruhala. aja, pa herpes se mi je naredil...ampak to je vse tud lahko predpriprava na M...user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 662
25.2.2008 8:29:07   
pandka
Pozdravljene punce.

Stunfek, hvala za zvončkljanje, upam, da bo kaj pomagalo v teh dneh odločitve.user posted image

Neela, enkrat konec tedna bom delala test-če ne bo tečke. Glede na to, da imam identičen ciklus kot prejšnji mesec, od O, pa do bolečin in špikanja, bi se morala uliti na 31 dan-kot prejšnji mesec-to je v sredo. Ker pa nisem mogla zdržat sem na 27 dan delala test-itak -. Tko, da je upanja bolj malo.

Maša82 držim pesti, mene tud neki prsa bolijo, pa mal mi dela slabo, sam sem imela iste znake prejšnji mesec, tko da si ne ustvarjam lažnega upanja. Močno upam, pa da so zate to, tisti pravi znaki in odstreliš med user posted image .

Za ostale pa čimveč user posted image user posted image user posted image  v teh dneh.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 663
25.2.2008 12:17:21   
snežinka7
stunfek hvala, lepo to da misliš na nas borke, ki še nismo prišle do svojega cilja. Kako pa kaj s tabo? Se dobro počutiš ali imaš kakšne slabosti?
lp

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 664
25.2.2008 13:48:35   
pandka
Punce, samo sporočam, da se je moja borba v drugem ciklusu končala z user posted image .

Držim pesti za vse ostale.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 665
25.2.2008 15:49:19   
METULJ1
pandka - prejmi en topel, iskren objem. Upam, da bo tudi vaijna pikica čim prej na pravi poti do vaju.
Maša82 - kako si pa ti? Tvoj dan D se bliža. Kakšno je kej počutje in znaki? Želim ti, da končno zagledaš dva magični user posted image .

Pozdravčki

(odgovor članu pandka)
Neposredna povezava do sporočila: 666
25.2.2008 16:43:57   
neela
Dober dan moje klomifenke!!!

waiting - mogoče sem te že enkrat vprašala - pa bolje 2x kot nobenkrat, kajne? Kam pa boš šla na laparo? Kdo je tvoj g?

Petra - kaj Reš sam laparo dela al pošlje na GK Lj? Ja, izgleda, da sva medve malo usklajene, a? Tud mojih 5 testov je šlo v minus....user posted image ...resnično ne vem več, kaj naj to pomeni. Ali bo ful pozna O ali pa sem tudi že na K imuna ratala... user posted image ...kakorkoli, takoj po jemanju zadnje škatlice K oz user posted image grem v aprilu k G in mu zatežim, da zdaj je pa dost teh hecev...sedaj pa hočem zares....user posted image

Štunfek - HVALA TI!!! Res lepo od tebe, da - ne samo da nas nisi pozabila; še pozvončkljala si za nas. Res si dušica!!!!user posted image Kdaj imaš prvi pregled??? Nujno moraš tud tle v klubu poročat, kako boš opravila!!!

Bety upa - kaj ti si že imela umetno? Daj razloži nam kaj več o teh zadevah.....user posted image

pandka - user posted image user posted image user posted image user posted image ...danes se zjoči...jutri pa v nove boje!!!

Maša - ja, smo že kot kakšne stare tetke, tercijalke...k se dobivajo pri dohtarju, sam zato, da si povedo, kaj vse jih boli, pa kakšne tablete rabijo....v bistvu pa pridejo samo počvekat.....user posted image user posted image user posted image ...ampak še dobro, da imamo druga drugo; jaz si ne predstavljam nobenega v moji bližini, da bi na veliko (tako kot lahko tle) v podrobnosti debatirala o tisoč in eni stvari okol K in vsega kar spada zraven in to vedno znova in znova - vsak mesec posebej.... Mogoče je tud sedaj priložnost, da se vam VSEM KLOMIFENKAM ZAHVALIM, da ste tako fejst in da znate prisluhnit meni in druga drugi. HVALA VAM VSEM!! Žal dandanes vse preveč srečujemo ljudi, ki so samo sami vase zaverovani in slepi za tuje težave...zato jim tudi ne prisluhnejo. Ampak me smo izjema, kajne?!?

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 667
25.2.2008 18:16:09   
lučka 25
pandka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Veš, komaj čakam, da ti bomo lahko user posted image user posted image user posted image  ob veseli novici user posted image user posted image . Zato ne obupati in pojdi v nove boje. Me navijamo zate!

Stunfek, hvala za zvonec. naj se tvoja želja res uresniči vsem nam.user posted image user posted image user posted image

neela, kako zelo imaš prav! Res je to nekaj najlepšega, kar se nam dogaja tukaj. Vse se bodrimo, si stojimo ob strani in kar je najpomembneje ZASTOPIMO vsak naš problem, dvom, strah, upanje, veselje. Meni to veliko pomeni in komaj čakam vsak dan, da vas berem in ob tem sploh nisem slabe volje, tudi če že imam kak strah, dvom mi ob vašem branju, nasvetih, dobri volji, izgine in na mojem obrazu je spet user posted image . Zato se tudi jaz zahvaljujem VAM, ker ste res supermegastične. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa že močno stiskam pesti in navijam za mašo, ker pandki žal ni uspelo. Imamo pa še eno borko, ki upa in jaz oz. me navijamo zanjo. Maša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem sedaj 11 dan ciklusa oz. 2 dan po zadnji tablezti in že malo čutim napihnjenostv trebuhu, pa špikanje tudi. Tako, da pridno  user posted image  in čakava na 17.3. ko bo kaj več jasno kaj sva pridelala. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 668
25.2.2008 18:47:39   
Bety upa
neela.....Vse o umetni oploditvi izveš na net strani Živa - neplodnost...Pisanje o tem bi bilo predolgo in dolgočasno.

Jaz bom danes začela uporabljati prometrij, ker mislim, da O je bila in je že skrajnji čas, da poskrbim za sluznico maternice.

Še vedno mi ni jasno, zakaj sem imela vse tako boleče....In še danes nisem prava.  Tako me je vse bolelo čez vikend, da sem študirala, če bom ostala doma na bolniški. Če je hiperstimulacija, potem se bo še poslabšalo v primeru nosečnosti. user posted image user posted image

Mogoče si pa jaz preveč želim zanositve in v glavi vse preuveličujem?!?!user posted image  Mogoče?!

Samo hodim počasi, hlače nosim odpete, voda v mehurju me tišči in boli in moram sprazniti takoj, curek urina pa je čuden in moram pritisniti, in ko pritisnem me v desnem jajčniku nekaj zaboli.....Verjetno si ne izmišljujem vsega tega.....Al ja..user posted image

Jutri zjutraj sporočim kaj več....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 669
25.2.2008 18:51:36   
trinity22
pandka samo zateuser posted image user posted image user posted image , potem pa pogumno v nove boje ...

maša zate pa navijamo in držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tudi nf bo že sedaj počasi imela dan D, držim pesti, da vama obema uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zelo se strinjam s tem, kar sta napisale neela in lučka 25, tudi jaz najdem oporo v vas, se včasih ob kakšnihsmešnih komentarjih mal nasmejem, včasih ko preberem kakšno izpoved in trnovo pot so nekatere dale skozi, pa na koncu vseeno zagledale magični dve črtici, se tudi zjočem, velikokrat sama potožim, če mi je hudo in pri vas vedno naletim na dobro besedo in topel objem ... tako da punceres ste ZLATE in HVALA VSEM.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 670
25.2.2008 18:54:06   
trinity22
Betty upa - držim pesti zate, da bo vse v najlepšem redu in da ne boš imela več bolečin, na dan D pa da zagledaš tako pričakovani user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 671
25.2.2008 19:25:58   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Še vedno mi ni jasno, zakaj sem imela vse tako boleče....In še danes nisem prava.  Tako me je vse bolelo čez vikend, da sem študirala, če bom ostala doma na bolniški. Če je hiperstimulacija, potem se bo še poslabšalo v primeru nosečnosti. user posted image user posted image

Mogoče si pa jaz preveč želim zanositve in v glavi vse preuveličujem?!?!user posted image  Mogoče?!

Samo hodim počasi, hlače nosim odpete, voda v mehurju me tišči in boli in moram sprazniti takoj, curek urina pa je čuden in moram pritisniti, in ko pritisnem me v desnem jajčniku nekaj zaboli.....Verjetno si ne izmišljujem vsega tega.....Al ja..user posted image

Sicer bi mogoče morala še malo Maša zapisati svoje mnenje, ker je ona imela hiperstimulacijo, vendar se meni malce sumljivo zdijo take bolečine kot jih imaš. Kaj pa če bi se vendarle malo pozanimala pri svojem G?

< Sporočilo je popravil neela -- 25.2.2008 19:26:30 >

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 672
25.2.2008 22:00:25   
PENCA
Ja, Neela, Lučka 25, Triniti 22 in vse ostale, se čist strinjam s tabo, hvala bogu, da imamo tale forum. Pa da smo same fejst punce gor. Res se z nikomer drugim ne moreš tako podrobno pogovarjat. Pa še vprašaš lahko, če kaj ne veš, pa pol vse dileme zginejo. Super
Bety upa pri meni je bilo tako, da me je desni jajčnik bolel 6,7,8 dan potem pa nič več. Tud ko sem jedla K nism nič posebnega čutila, zdej pa tud ne. Pa nobenih stranskih učinkov. Samo prvi mesec me je malo vročina oblivala, nič posebnega.  Tko, da ziher ne bo ničuser posted image .Mogoče me pa preseneti, drgač pa drug mesec. Tudi jaz mislim, da bi bilo dobro, da bi se malo ginekologu pokazala, če imaš tako hude in dolgotrajne bolečine.
Štunfek, kako se kaj počutiš?
Maša 82, sej nisi huda name? MOgoče maš pa te znake, ker se je prijelo. Komaj čakam rezultate testa in držim pesti, da siuser posted image .
Čao

< Sporočilo je popravil PENCA -- 25.2.2008 22:05:04 >

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 673
25.2.2008 22:06:26   
Fargesia
bety upa...opisala si zelo podobno situacijo z WC jem, bolečinami kot je bilo pri meni od hiperstimulaciji...in so me obdržali za 4 dni v KC...mene je na torek zvčer začelo boleti...od popka, čez srmano kost do presredka...na momente tako kot bi me z nožem rezal, ampak res. pa trebuh je bil napet...kot v 5 mesecu nosečnosti. niti pogledat ga nisem smela, kaj šele dotaknit.že isto noč nisem mogla več na trebuhu ležat...pa je tko to trajal do petka, ko sem dvignila telefon in klicala v Leonišče.tam mi je rekla, da naj se grem "pokazat" na urgenco...in sem se jim kazala 4 dni...ČE TE BOLI IN IMAŠ OBČUTEK DA TE SKOS NA WC IŠČI, TAM SE PA NIČ NE ZGODI KO GREŠ, OZIROMA FUL MALO PRITEČE, POJDI NA URGENCO SE POKAZAT. VSAJ MIRNA BOŠ KO TI BODO UZ NAREDILI!

In punce, ful ful hvala za pestke!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 674
25.2.2008 22:09:11   
nf
Danes ste pa take klepetulje, da se kr kadi za vami user posted image  Superca user posted image
Moram se opravičit, ker zadnjih par dni nisem pridno navijala, smo bli bolj lene sorte user posted image  Aja Stunfek hvala za zvončkanje! user posted image  user posted image  user posted image  In seveda vsem, ki tako nesebično navijajo! user posted image
Jaz sem že 21. dan, sepravi samo še 6 dni do testa. Danes sem že prvič pomislila na test user posted image  Me prav zanima, kolk enga keša bom ta mesec vrgla za teste, heheehehe res prav grozna sem. Pa se mi zdi, da takrat, ko je pms najbolj glasen in menstra trka po vratih, jih pa še najraj delam, go figure. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Beremo: Refleksologija za začetnike
Težave z maternico ter menstrualne in menopavzne težave lahko omilite tudi z refleksno samomasažo.

Dopust
littlestar5

Kam greste letos na dopust?

Na morje (68%)

V toplice (10%)

V hribe (2%)

Ne gremo na dopust (20%)

Število vseh glasov: 118

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!