Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
). Ker mi bo julija potekla pordniška (1 mesec več)
, hvala, ker si me spomnila da se porodniška podaljša za 1 mesec, sem se spomnila, da sem to že brala ampak je pisalo, da je to v primeru, če imaš že dva otroka mlajša od 8 let, moj prvi pa bo ob porodu 8 in pol in ne vem, če pridem not. Mogoče pa je tudi kaj drugače. Druga varianta - podaljšanje porodniške pa tudi računam, da lahko pride do tega, če pa pride, pa kaj češ, bo šel pa dopust v maloro. Moji sosedi so sedaj podaljšali porodniško za 6 mesecev in si je cel mesec starega dopusta pustila, vendar je to, da zgubiš dopust takrat čisto brez pomena, važno, da bo otrok ok.
Imaš prav, da nas bo ogromno. Nam vsaj ne bo dolgčas v porodni.
Bomo ena drugo masirale, k babce ne bojo mele časa za nas
.drugace smo pa mi tako super,brcike ze cutim ze od 19.2,prej je bilo pa ze nekaj casa bozanje po trebuscku,samo nisem vedla ce je to to,sedaj je pa ze moj
2krat cutil,sem tolk vesela
vse ok, pa naj bojo slikce take al pa drugačne.
. Pa tud aprat sem nosila, ker sem imela enice spredaj močno narazen. No bila sem pri isti ortodontki in mi je super zrihtala vse skup. čez eno leto imava pa kontrolo. sem mislila, da naju bo kar odpikala, pa ni
sem pa fuuul vesela azte,da že čutiš.
jupiii, včeraj je prvič brcnil/a!!!! Zvečer, ko sva se dol ulegla sem začutla pa sem rekla mojmu,da je brcnu in je položu roko na trebuh pa jep ol še dvakrat,tko d sva oba čutla! Kolk sem vesela
- ime ???, naslednji pregled 25.03.08.
, zdaj boš pa dobila enega za cartat