Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy Sploh, če stegne tačko ravno v predel popka - takrat imam občutek, da bo res ven pogledala, se morem kar za popek prijet takrat . A je pri vas isto? Punce, dajte mi pomagat z enim nasvetom. Moji starši imajo 30. obletnico poroke in bosta naredila eno mini fešto. A se za obletnico poroke kaj podari Nisem nikoli pomislila, da bi bilo to v navadi, pa mi je rekla sodelavka, da je s sestrami kupila staršem za 25. obletnico vikend paket v toplicah. A je to v navadi? In če je, kaj se sploh kupi v takem primeru? Joj, sta mislila kar ta vikend praznovat, še dobro, da sem ju prepričala, da prestavijo na naslednji. Tako imam vsaj nekaj časa za razmislek... Pri meni je isto...se zmeraj primem tam kjer bula ven pogleda, ker ti vse zašpona, sam pri meni se steguje zmeraj na desni strani trebuha (pride ven čist čudna oblika trebuha ), pri popku bolj redko...nad popkom prej oz. pod joški. Glede obletnice poroke...moram priznati, da prvič slišim, da kdo naredi sploh mini fešto v takem primeru....Ok, da praznujeta sama, ampak za fešto pa ne...imata očitno še kak drug razlog poleg za proslavljat (tudi ti in tvoj trebušček sta vmes ). Ravno od mojega imata letos poleti 30 let in sta se odločila, da bosta šla poleti tja kjer sta bila za medene tedne (Španija), ampak seveda sama. Drugače se pa bolj praznuje srebrna poroka (25 let) in seveda zlata (50 let)...no, ravno praznik rok jaz ne bi šla. Če imaš tudi ti kakšno sestro/brata lahko mogoče skupaj kaj kupite ali pa vsaj pripravite kak program - foro, ki jo lahko pripravite na fešti (ponovna poroka...) Zofy, trebušček je pa tvoj že orng zrastel ....ampak od strani sploh ne zgleda tako velik kot od spredaj....je pa lep